De startpagina instellen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 159374
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Lees hier hoe u automatisch een gewenste webpagina kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina Home ButtonHome Button 57 klikt.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open een tabblad met de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button op uw werkbalk.
    Home Page 29 - WinXPHome Page 29 - Win8Home Page 29 - MacHome Page 29 - Linux
  3. Klik op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.
  1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button 57 op uw werkbalk (standaard aan de linkerkant).
    Dragging Home Page 57set homepage 57Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik op de prompt op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Tip: er zijn meer startpagina-instellingen beschikbaar in de optiesvoorkeuren van Firefox.

• Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet.Fx57Menu, selecteer OptiesVoorkeuren en kies het paneel Algemeen.

Fx52GeneralPanel-HomePageFx56GeneralPanel-HomePageFx57GeneralPanel-HomePage

• De standaardinstelling Opstarten voor Als Firefox start is voor het tonen van uw startpagina. U kunt Firefox ook vanuit het vervolgkeuzemenu instellen voor het tonen van een lege pagina, of voor het tonen van uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie.
  • U kunt meerdere pagina’s als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad en klik onder StartpaginaStartpaginaStartpagina op Huidige pagina’s gebruiken.

De standaard startpagina herstellen

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten onder StartpaginaStartpaginaonder Startpagina op Standaard herstellen.
  4. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: