Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

このスレッドはアーカイブに保管されました。 必要であれば新たに質問してください。

Gratuluji sobě i všem, kterým se podařilo prokousat až k položení dotazu.

  • 2 件の返信
  • 2 人がこの問題に困っています
  • 1 回表示
  • 最後の返信者: poljos

more options

To není normální! Přitom by stačilo, aby se někde na stránce objevil odkaz, např. Nový dotaz. Např.
https://support.mozilla.org/cs/questions/new/desktop/other/form?search=Novy_dotaz&step=aaq-question

Já jsem se k ničemu takovému nedostal. Začínal jsem na stránce https://support.mozilla.org/cs/questions/. Tohle fórum je prostě zoufalství...

To není normální! Přitom by stačilo, aby se někde na stránce objevil odkaz, např. Nový dotaz. Např. <br>https://support.mozilla.org/cs/questions/new/desktop/other/form?search=Novy_dotaz&step=aaq-question <br><br>Já jsem se k ničemu takovému nedostal. Začínal jsem na stránce https://support.mozilla.org/cs/questions/. Tohle fórum je prostě zoufalství...

この投稿は poljos により に変更されました

すべての返信 (2)

more options

Mne sa asi pred rokom tuná podarilo dostať - hneď som si vo svojom počítači vytvoril záložku. Keď sadnem k nejakému inému (cudziemu) počítaču tak sa mi na toto fórum ešte nikdy nepodarilo dostať.

more options

Nechápu, jak něco takhle nepřehledného a nabubřelého někdo mohl označit jako "fórum podpory uživatelů". Vždyť je to naprostý opak a navíc i výsměch těm, kteří tady tu pomoc hledají.