Visualizzazione richieste con etichetta: Mostra tutte le domande

Can't connect to Yahoo IMAP & SMTP servers (TB 78.4.0 & TB 68.12.1)

Since today I can't access my Yahoo IMAP and SMTP servers, neither with TB 78.4.0 nor TB 68.12.1. The access to Yahoo's POP3 servers is possible as I have still one Yahoo… (ulteriori informazioni)

Since today I can't access my Yahoo IMAP and SMTP servers, neither with TB 78.4.0 nor TB 68.12.1. The access to Yahoo's POP3 servers is possible as I have still one Yahoo e-mail account which uses POP3 server.

Yahoo had announced that they will restrict the access to their e-mail servers for "outdated Apps", but to Thunderbird this restriction should not apply.

Things I've done so far:

  • allowed cookies in "Privacy & Security" (was already set)
  • deleted all old passwords
  • tried to change authentication method to OAuth2 both on IMAP and SMTP servers, worked for the IMAP servers only

The following errors occur:

  • TB just says "Couldn't connect to server imap.mail.yahoo.com", and that's it. No "Enter password for server XYZ" dialog is shown
  • I can't change the authentication method for SMTP servers to "OAuth2", the option is not shown in the drop down list
  • since one of my Yahoo e-mail accounts (which is accessable via POP3) is working with TB, I've tried to access my other Yahoo accounts via POP3 servers instead of IMAP servers, but failed

I would be grateful for any help and ideas.

Chiesto da Lux 36 minuti fa

Email error

No matter how many times the correct password is entered / re-entered this error keeps popping up. It happens on different email accounts with no specific pattern, but fa… (ulteriori informazioni)

No matter how many times the correct password is entered / re-entered this error keeps popping up. It happens on different email accounts with no specific pattern, but far too frequently.

How can this be fixed permanently?

Chiesto da wercsx 5 giorni fa

Ultima risposta by wercsx 8 ore fa

Thunderbird doesn't file "reply all" e-mail properly

When I use "reply all" to send another e-mail to all the same recipients, it doesn't show in any Sent folder. I have to open the previous e-mail in "conversation" and th… (ulteriori informazioni)

When I use "reply all" to send another e-mail to all the same recipients, it doesn't show in any Sent folder. I have to open the previous e-mail in "conversation" and then "move" it to the right sent folder. "Conversation" says it's in the Sent folder, but it isn't there. This has been going on for several versions now. It should automatically go to the right folder, because I set the options that way. Please fix it.

Chiesto da business11 1 giorno fa

Ultima risposta by business11 1 giorno fa

Profile broken, any chance of recovery?

Hello, Yesterday while setting up a different computer, I removed many HDDs from the old (working) computer, leaving only the main bootable C: hard drive. To my surprise,… (ulteriori informazioni)

Hello,

Yesterday while setting up a different computer, I removed many HDDs from the old (working) computer, leaving only the main bootable C: hard drive. To my surprise, when I tried to boot Thunderbird from this last HD, the profile looked like 1st image attached.

So I went ahead and looked at the profiles, and I just found the two profiles marked in the second picture. The one called pmc... is able to start and shows content, but only holds old e-mails, and passwords are not there anymore, the one called qix... shows a similar picture to the first one, but the cardbook label isn't broken, and I still receive e-mail notifications of new emails, so it seems to work. Also as you can see from the blank dropdown in "Receive messages", all addresses are still there.

Things I've done: - Reinstalled Thunderbird. - Started Thunderbird in Profile Manager mode. - Tried to edit the prefs.js from qix as I found references to other profiles that were not there when I first opened %APPDATA%. I've tried replacing those with qix, but that didn't work. - Made a new Profile and tried to import with ImportExportTools NG from the folder itself, but 3rd image happened.

I don't know if Thunderbird had any profiles saved in a different folder than C:, I've been looking inside the other HDs but there wasn't anything Thunderbird related in them. Thunderbird opened before reinstalling, so the installation was located in C: and worked fine.

My objective would be to retrieve a fully working Profile from qix which seems to be the most recent profile, if not possible, I'd need at least to recover the e-mails from every inbox so I can use them in a new one.

Chiesto da heavenpajaro 1 giorno fa

yahoo email from 2018 showing as arrived in 2020 since I needed to recreate my yahoo account on Thunderbird

Earlier in the year Yahoo suggested we recreate the connection from Thunderburd to use better security protocols which went very well until my mail started syncing. I w… (ulteriori informazioni)

Earlier in the year Yahoo suggested we recreate the connection from Thunderburd to use better security protocols which went very well until my mail started syncing. I was noticing so many emails arriving in my Thunderbird email box as of 2020 which actually i received back in 2018. I then realized the date they are showing as received is actually the date which they are being synced and not the actual arrival date. Here is a portion of the header of the email : X-Apparently-To: email@yahoo.com; Mon, 16 Apr 2018 14:42:23 +0000

I have tried repairing my inbox, deleting and recreating multiple times (and the received date is updated each time to show the new date).

I have reviewed my email via yahoo and gmail (via my mobile) and the multiple emails in question are sorted in the correct manner (and I also re added my yahoo account into my gmail app and it also synced correctly).

Picture shows emails received on 10/20/2020 but actually arrived on 4/16/2018

The issue; though i know is critical in any way but is frustrating as I am seeing all these older emails mixed in with new emails.

Any help would be appreciated.

Chiesto da topdownaug 1 giorno fa

How can I recover a lost thunderbird folder after yahoo authentication?

I followed yahoo's authentication advice in thunderbird. Once completed one of my two thunderbird folders disappeared. What a disservice by yahoo!!! I have all the thunde… (ulteriori informazioni)

I followed yahoo's authentication advice in thunderbird. Once completed one of my two thunderbird folders disappeared. What a disservice by yahoo!!!

I have all the thunderbird data backed up. But how can I get it back into thunderbird so that it's working? Can anyone help me out with that, please?

I'm not sure but I think I had POP previously and not IMAP but I'm not sure. HOW can I find that out?

When I go into thunderbird's 'troubleshooting information' page and scroll down to the 'Mail and News Accounts' section it lists two accounts:

'account1' named '(none) 'Local Folders' using a 'Normal password' 'account3' named '(imap) imap.mail.yahoo.com:993' using 'Oauth2' authentication

Obviously the second account is the one that got activated after the yahoo authentication. It's the default account. But the first one is probably what I had prior.

I looked at the folders on my computer. There is a pop.mail.yahoo.com folder which seems to contain the missing folder/data right up to the date when I did the yahoo authentication that made it all disappear in thunderbird.

Does anyone know what I need to do next? How exactly, step by step (because I don't want to screw up more stuff), do I get that data back into my thunderbird account?

Thank you!

Chiesto da rolfhefti 3 giorni fa

Ultima risposta by rolfhefti 1 giorno fa

Junk mail multiplies itself

This summer I found my Junk folder growing rapidly. I have Junk set to be moved to Trash after 90 days. I then empty the Thrash of all emails over 180 days old at the en… (ulteriori informazioni)

This summer I found my Junk folder growing rapidly. I have Junk set to be moved to Trash after 90 days. I then empty the Thrash of all emails over 180 days old at the end of each month. Now, at some interval I've not determined, each Junk email replicates itself as a non-Junk flagged email. Over and Over again. After a few cycles, I have a large number of Non-Junk flagged emails in the Junk folder. See attached screen shot.

Chiesto da info97 1 giorno fa

New e mail.

more options My incoming mail is going directly to deleted folder as of today 10/20. When I try to move it or send myself a new message it all goes to deleted.. anyone kn… (ulteriori informazioni)

more options My incoming mail is going directly to deleted folder as of today 10/20. When I try to move it or send myself a new message it all goes to deleted.. anyone know what is going on?

Chiesto da lindabrody 1 giorno fa

Thunderbird bug

For the past week, my email folders have stopped displaying their contents. I have tried the repair function but the repair does not last. Should I delete and re-instal… (ulteriori informazioni)

For the past week, my email folders have stopped displaying their contents. I have tried the repair function but the repair does not last. Should I delete and re-install the programme?

Chiesto da michaeleric.j 2 giorni fa

I've changed my Gmail Password and TB won't accept it

Hi I changed my gmail password with 2 step Verification, but TB keeps refusing the new password. I click on anything that would initiate a change and immediately get a… (ulteriori informazioni)

Hi

I changed my gmail password with 2 step Verification, but TB keeps refusing the new password.

I click on anything that would initiate a change and immediately get a request for the password.

I immediately get an error message requesting I re-submit it, but it just keeps giving me the same error message.

I went into my google account and switched off Gmail giving access to TB, so that when I go back into TB it goes into the routine to reconnect with GMail, requiring me to log into my Google account an "Allow Thunderbird to have access." after which Google says TB again has access to gmail.

But when I go back in to TB it's still giving me the above error messages. I've tried closing and reopening TB but made no difference. Not sure what to try next.

Thanks Kirk

Chiesto da kirk.digitale 2 giorni fa

Adding email address hosted by enom.com

Hi, I am trying to direct my work email address that is hosted by enom.com (domain name @litencyc.com provided by Bulkregister), but despite following all steps correctly… (ulteriori informazioni)

Hi, I am trying to direct my work email address that is hosted by enom.com (domain name @litencyc.com provided by Bulkregister), but despite following all steps correctly I am unable to log in to the server. The email address is cristinasandru@litencyc.com, and both the incoming and outgoing servers are mail.enom.com. I am able to access my account on their webmail, so my password is definitely correct, but when I try to add it to Thuderbird (which I had used as an email client for over 10 years now), it checks the manual configuration, finds the correct port numbers, but when I click 'done' it keeps telling me 'unable to login at server. Probably wrong configuration, username and password'. But all are correct - I checked the enom help page as well, and all data I entered is correct. I tries both SSL/TLS and all the other options, but in vain. I'm totally stuck and don't understand what I'm doing wrong. Any help will be much appreciated!

Chiesto da chrisandru 3 giorni fa

Override "Dangerous Directories" (for mail storage) [Linux]

Dangerous Directories provides no resolution for use cases where durable profile storage is neither required not desired. On our Linux Thin Clients, we really don't want … (ulteriori informazioni)

Dangerous Directories provides no resolution for use cases where durable profile storage is neither required not desired.

On our Linux Thin Clients, we really don't want applications writing _much_ to users' home directories in writable Flash. Firstly because it increases image size; secondly it leaves behind (or adds to the problem of clearing-up what's left behind by one user), and thirdly, we've seen Thin Clients that use cheap Flash eventually fail from heavy r/w.

Seems we either need a way of overriding Thunderbird's deprecation or at least disdain for /tmp or better-understand the intentions of Thunderbird's developers for handling this use case.

To us, /tmp seems "just right" -- i) faster r/w performance for potentially huge MBOX format files ii) cleans itself up; iii) doesn't trash the Flash.

TIA

Chiesto da mj162 3 giorni fa

All my event in my calendar is gone when I start Thunderbird

When I start Thunderbird and open my calendar I can´t see any event that should be there. I find the button "Hide calendar" and if I push that button and push it again to… (ulteriori informazioni)

When I start Thunderbird and open my calendar I can´t see any event that should be there. I find the button "Hide calendar" and if I push that button and push it again to show my calendar then all my event is there? I think this happens after I upgrade to Thunderbird 78.3.3 a few weeks ago. Is there any fix to solve my problem?

BR Peter

Chiesto da petersandersson 4 giorni fa

V 78.xx - Message filter - Filtre de messages

Hi - Bonjour Since the installation of V78.xx, the message filters do not work correctly. Some work, but an email box that has 137 filters no longer responds correctly si… (ulteriori informazioni)

Hi - Bonjour Since the installation of V78.xx, the message filters do not work correctly. Some work, but an email box that has 137 filters no longer responds correctly since switching to V78. Periodically some of these filters open a dialog box indicating that the message has not been filtered. It's three or four messages every time I open Thunderbird. If I go into the incoming folder and run each filter one by one on the left messages, they will be filtered correctly. These filters worked perfectly before the version change ... Is the number of filters limited?

Depuis l'installation de la V78.xx, les filtres de messages ne fonctionnent pas correctement. Certains fonctionnent mais une boîte de courriel qui possède 137 filtres ne réponds plus correctement depuis le passage en V78. Régulièrement certains de ces filtres ouvrent une boîte de dialogue indiquant que le message n'a pas été filtré. Il s'agit de trois ou quatre message à chaque fois que j'ouvre Thunderbird. Si je me place dans le dossier entrant et que je relance chaque filtre un par un sur les messages délaissés, il seront filtrés correctement. Ces filtres fonctionnaient parfaitement avant le changement de version... Est-ce que le nombre de filtres est limité ? Jean-Jacques

Chiesto da jj37fr 4 giorni fa

Thunderbird sending/receiving screen

When I opens Thunderbird, I sometimes have a problem with the sending/receiving screen (once a few days). The problem is that the upper part of the screen disappear. I c… (ulteriori informazioni)

When I opens Thunderbird, I sometimes have a problem with the sending/receiving screen (once a few days). The problem is that the upper part of the screen disappear. I can not perform some of the operation on the screen because some of the icons on the upper part of the screen disappears. When the above problem occurs, I have the same problem with the explore screen of Windows 10 (the upper part of the explore screen disappears, which also causes a problem to me).

I am not sure this problem is a matter of Thunderbird or Windows 10. 

This problem has occurred for around two weeks. I can not find any specific reason for the problem. To solve the problem, I reinstalled the latest Thunderbird (ver. 78.3.2 (32 bit)), but the problem still exists. The screen recovers after PC is shut down and started again, but the problem occurs again after a while. I can not find when the problem occurs. It seems to me that the problem occurs suddenly. Please give me a suggestion for the solution. PS I can further send the screen with the problem as a attached document to someone who sends me a helping e-mail (for easy understanding what the problem is). Naoki Tsukamura

Chiesto da qu5ntkmr 6 giorni fa

Ultima risposta by qu5ntkmr 4 giorni fa

Local folders mostly gone replaced by empty .mozmsgs folders!!! HELP!!!

I've been using TBird for years. I backup my local folders every night using Microsofts robocopy program using it's mirroring option. Last night the logs showed most of m… (ulteriori informazioni)

I've been using TBird for years. I backup my local folders every night using Microsofts robocopy program using it's mirroring option. Last night the logs showed most of my local folders were deleted in the backup drive, which indicates they no longer exist in the source location.

Checked it out and found many of them are gone along with their index ( .msf ) files!!!

They now appear as folders with the same base name but ending with .mozmsgs extensions. They are empty.

they still appear under local folders in TBird ( latest version ) and when I click on them the messages appear to be there.

After I click on a message, the empty folder as seen in file explorer suddenly becomes populated with files ending with the extension .wdseml Appears one file is created for each message, where before ALL the messages in the folder were stored in a file with NO EXTENSION that was viewable with notepad.

What has happened??? What caused it? How can I prevent this from happening again??

Is there anyway to recover the former file structure? ( I do have a backup, but it's from 3 days ago, so I'd loose any changes I've made ).

Chiesto da gsgmusicman 4 giorni fa

Ultima risposta by gsgmusicman 4 giorni fa

TB won't launch after windows update

Had this issue a few times over the last 6 months. TB was working fine then stopped launching. Fairly certain it was soon after a windows update the first and third time,… (ulteriori informazioni)

Had this issue a few times over the last 6 months. TB was working fine then stopped launching. Fairly certain it was soon after a windows update the first and third time, but not 100% certain on the other.

Have tried launching in safe mode - nothing - and run as administrator - nothing. Have manually closed all TB processes in TaskManager, have deleted the Parent.lock file, plus a few others that were recommended as a fix... still nothing. Reinstalled TB each time and created/copied profile folders in/out as well without any success.

Going by the posts around the web this seems to be a recurring problem for a lot of users?

First time it happened I just went to webmail instead and I noticed TB started working again a few weeks later. Last time I installed some other email clients trying to find a replacement for TB and in the process of doing that, TB started working again?

Hoping someone can shed some light on this for me, as I'd really like to keep using TB, but not really practical if this is going to be a recurring issue?

Thanks in advance! (Running TB 78 on Windows 8)

Matt

Chiesto da yorkey181 1 settimana fa

Ultima risposta by yorkey181 6 giorni fa