Visualizzazione richieste con etichetta: Mostra tutte le domande

Websites are not showing after Windows update

Hello, when I updated the Windows 10 to it's latest version, all websites stopped showing in the Firefox browser. When I try to type a url and press enter, nothing is sho… (ulteriori informazioni)

Hello,

when I updated the Windows 10 to it's latest version, all websites stopped showing in the Firefox browser. When I try to type a url and press enter, nothing is showing up (https://imgur.com/13i6kNc). Extensions are also not showing up (https://imgur.com/gfVqWap). Not even Firefox settings (https://imgur.com/xO0D2cJ). Other browsers are working normally (I tried Internet Explorer 11, Google Chrome 84 and Opera 70).

Thank you for taking your time to read this.

Chiesto da Vojta 1 ora fa

Unable to complete card payments with Halifax Secure

Halifax use a card verification process "Halifax Secure" to verify payments made with one of their cards. Using Firefox on Linux, the pop-up window opened by to perform t… (ulteriori informazioni)

Halifax use a card verification process "Halifax Secure" to verify payments made with one of their cards. Using Firefox on Linux, the pop-up window opened by to perform the verification dialogue hangs when invoked from some, but not all web sites. Turning off tracking protection for the invoking site does not solve the problem, but perhaps its redirecting to another site in the popup?

Any workaround, or means of pinning down the actual cause would be appreciated. For now I'm having to switch to Chromium every time I hit this problem.

Thanks.

Chiesto da whitmad 1 ora fa

Can't add videos on youtube playlists

I can't add videos on youtube playlists, the button to do it doesn't respond. Only occurs on Firefox, no problem on other browsers. I reinstalled Firefox but it's still t… (ulteriori informazioni)

I can't add videos on youtube playlists, the button to do it doesn't respond. Only occurs on Firefox, no problem on other browsers. I reinstalled Firefox but it's still the same.

Chiesto da David Thésim 2 ore fa

Firefox 79, youtube problem

Hello, I was wondering if anyone have any solution on how to fix this problem. When I go to youtube and click on any video it comes up with a page the says: "Sorry for t… (ulteriori informazioni)

Hello,

I was wondering if anyone have any solution on how to fix this problem. When I go to youtube and click on any video it comes up with a page the says: "Sorry for the interruption. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your YouTube experience, please fill out the form below."

I did not have this problem, before a few days ago. It is specific to only two computers my productive and gaming rig. Both are differing hardware and software running on them among with no common thread. I've tried other browsers on both, Chrome and Edge. Both works, among have troubleshoot my network with a laptop and a spare hardware test bed system that connected with no problem. Among other devices like a mobile phone using the website and app and streaming devices like an appletv and roku among baked in streaming interfaces on a streaming TV no problem.

Have also put noted computers on both the network by themselves individually with same results eliminating other devices that may be trying to connect to youtube.

I have also done the following to try and troubleshoot the problem as well: 1 - restarted firefox into safe mode 2 - reinstalled firefox with importing existing profiles and newly created profiles with a clean install 3 - created just new profile for firefox 4 - done the normal troubleshooting steps, clear out cache and cookies, history, saved data and so on. Among have done both virus and maleware sweeps on both computers using both the same and differing scanners to see if something comes up. Nothing on both scan of both systems. 5 - Reset modem and router no difference in result. Among plugged systems directly into the modem with same results as well.

Outside of a clean install of windows, these are the things I have done among other suggestions I have come upon like changing DNS servers. I have not contact my ISP due to I feel this is a firefox issue since it only effect these two systems and no other ones.

Chiesto da Angelus 4 ore fa

YouTube - Blank Channel / Blank Video List

Visiting YouTube, clicking on my Subscriptions, seeing (Screenshot ff-yt-1.png). Clicking on "Videos" to see all Videos of this Channel, seeing blank content-area (Scre… (ulteriori informazioni)

  1. Visiting YouTube, clicking on my Subscriptions, seeing (Screenshot ff-yt-1.png).
  2. Clicking on "Videos" to see all Videos of this Channel, seeing blank content-area (Screenshot ff-yt-2-png).
  3. I noticed the alias in the URL changed, so I tried around. Doing non-alias/video URL works fine (Screenshot ff-yt-3.png).

Firefox 79.0 + MacOS 10.15.6 # Private Window works fine Firefox 79.0 + Windows 10 2004 19041.388 # Private Window works fine

What I did:

  • clear Cache
  • reload Website with Dev-Tools opened (Clear Cache with Dev-Tools opened is enabled)
  • History-Manager > Forget this site (youtube.com)

Chiesto da mike.wenzel 4 ore fa

Youtube video playback

Hi, There is a problem with mozilla that keeps happening and it only does on Youtube. Whenever I watch a Youtube video and then I try to search something else above in th… (ulteriori informazioni)

Hi,

There is a problem with mozilla that keeps happening and it only does on Youtube. Whenever I watch a Youtube video and then I try to search something else above in the search bar and go for it, the video itself is still playing while the background is populated by the search I did. So basically the video covers most of the search results from the Youtube, i cannot exit the video itself, I just have to make a new tab every time to escape this 'bug'. (hope this was clear for you, sorry if not)

Any tips would be appreciated

Chiesto da detdanielion 6 ore fa

Some YouTube features non-functional

YouTube can play videos and load the comment section, but the side bar randomly disappears and when it disappears, it's blank and uninteractable with. When I try to load … (ulteriori informazioni)

YouTube can play videos and load the comment section, but the side bar randomly disappears and when it disappears, it's blank and uninteractable with. When I try to load my profile, check notifications, or share a video, it ends up infinitely loading. Clicking the add to playlist button is unresponsive; when it's clicked, it doesn't work. Tried to delete a playlist, showed the prompt to delete the playlist and when clicked, did not delete the playlist.

Current extensions are uBlock Origin, Dark Reader, and Kapersky Password Manager. Tried deleting cookies, cache, and uninstalling/reinstalling Firefox.

Chiesto da brawler721 4 giorni fa

Ultima risposta by brawler721 7 ore fa

OneDrive open in List view

On Google Chrome, when I sign in to OneDrive and set to List view, it remembers to open in List view next time (is this because of a cookie)? On Firefox on Mac, every tim… (ulteriori informazioni)

On Google Chrome, when I sign in to OneDrive and set to List view, it remembers to open in List view next time (is this because of a cookie)? On Firefox on Mac, every time I open OneDrive, it opens in Thumbnail view and I have to set it to List view every time. I log in to OneDrive multiple times, every day, 365, so this is very annoying. Can someone help me?

Chiesto da KT 14 ore fa

trouble interacting with a web site imgur.com, it opens, but I can't open any memes

When I go to imgur.com the page loads fine, but when I try to open individual memes, the page header starts, then nothing goes blank, it use to open the memes fine now no… (ulteriori informazioni)

When I go to imgur.com the page loads fine, but when I try to open individual memes, the page header starts, then nothing goes blank, it use to open the memes fine now nothing

Chiesto da mfritter 15 ore fa

Cómo evitar que algunas páginas web se recarguen solas

Hola. ¿Cómo podría evitar que algunas páginas web se recarguen solas? Fundamentalmente noto este problema cuando estoy leyendo algún artículo en un portal de noticias com… (ulteriori informazioni)

Hola. ¿Cómo podría evitar que algunas páginas web se recarguen solas?

Fundamentalmente noto este problema cuando estoy leyendo algún artículo en un portal de noticias como clarin.com o lanacion.com.ar. Cada tanto tiempo, la página se recarga y vuelve al inicio del artículo, lo cual es muy incómodo para la lectura. He probado con poner accessibility.blockautorefresh en verdadero, pero no dió resultado. También probé una extensión llamada Stop autorefresh pero tampoco sirvió.

Una solución brutal tal vez sea desconectarme mientras leo, pero haya alguna solución más inteligente. Muchas gracias. Usando Mozilla Firefox 78.0.2

Chiesto da laureano 16 ore fa

Unable to load Gmail after updating to 79.0 on Win 10

After updating to Firefox 79.0 on August 10th, I am unable to load Gmail. When I try to go to Gmail by either 'gmail.com' or 'mail.google.com' the browser will load but w… (ulteriori informazioni)

After updating to Firefox 79.0 on August 10th, I am unable to load Gmail. When I try to go to Gmail by either 'gmail.com' or 'mail.google.com' the browser will load but will never take me off the current page and eventually stop without any error messages.

I have tried deleting all website cookies and data, reinitialize storage, clearing browser cache, disabling hardware acceleration and trying in safe mode. Deleting cookies and data fixed it for several hours but then it quickly stopped working again.

I've attempted to load Gmail on both Chrome and Edge and it worked fine on both of them.

Chiesto da JEScarani 1 giorno fa

Ultima risposta by JEScarani 18 ore fa

Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR

Some website are opening fine but some are not, showing Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR. Even Google, Youtube are also showing same error page. I have tried… (ulteriori informazioni)

Some website are opening fine but some are not, showing Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR. Even Google, Youtube are also showing same error page. I have tried every probable solution from internet. Even I have tried to open browser in Linux system installed in my pc and found same issue. This problem is coming from few weeks, previously it was fully ok.

Please help me to rid out of this.

Chiesto da protikkayal 1 giorno fa

Ultima risposta by protikkayal 20 ore fa

SVG display problem.

So I have 2 SVG element in my code but in firefox only the first one is getting rendered while chrome, edge are working just fine. also when I remove the first svg elemen… (ulteriori informazioni)

So I have 2 SVG element in my code but in firefox only the first one is getting rendered while chrome, edge are working just fine. also when I remove the first svg element, the other one shows up but the site becomes laggy and feels like i am playing a game on 5fps or less.

https://quirky-mclean-992d55.netlify.app/#/

Chiesto da sbongoog 22 ore fa

Any Little Snitch users sick of the IP alerts

I have been a Little Snitch user for years. Having seen all the bulls**t that apps and website try to connect to behind the scenes I couldnt possibly live without it. Sin… (ulteriori informazioni)

I have been a Little Snitch user for years. Having seen all the bulls**t that apps and website try to connect to behind the scenes I couldnt possibly live without it.

Since the most recent update Firefox has broken how Snitch should, and used to, work. Instead of alerts displaying said website trying to connect to said web server/service, I get only an IP address. This requires a click on the more info button to see what the reverse IP look up is. Occasionally this is blank. Either way its a cumbersome way to browse the web. Especially when it used to work, and continues to work in other browsers.

Anyone else get this behaviour? Anyone have an idea how to fix/reverse it?

Cheers Adam

Chiesto da adam63 1 giorno fa

Many unsolved kerning problems

I searched bugzilla for "kerning" and there is a lot (about 20) bugs about it, all in state NEW or UNCONFIRMED. Is kerning such an unsolvable problem? In year 2020? I ju… (ulteriori informazioni)

I searched bugzilla for "kerning" and there is a lot (about 20) bugs about it, all in state NEW or UNCONFIRMED.


Is kerning such an unsolvable problem? In year 2020?

I just encountered it on a popular website (reddit, see image), using the latest Firefox on latest Windows.

Is this one of "mozilla has no resources to work on this" things?

Chiesto da xerces9 1 giorno fa

CPU acceleration when I visit www.elcorreo.com/alava

Hello when I visit www.elcorreo.com/alava or web pages of this communication group called VOCENTO (for instance www.abc.es) my pc starts to accelerate (more 130%) I use… (ulteriori informazioni)

Hello when I visit www.elcorreo.com/alava or web pages of this communication group called VOCENTO (for instance www.abc.es) my pc starts to accelerate (more 130%) I use linux mint 20.1 (with linux mint 19.3 happened too). I have checked "start firefox in secure mode" without extensions and the problem also appears. I check the use of my cpu with command "top" in a terminal

Thanks in advance

Chiesto da diloc78 2 giorni fa

Virtual Tours (included images) not loading in page

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, yo… (ulteriori informazioni)

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, you see virtual tour but in backgroung show you is only gray background. Some elements you can view but image still not loading.

Can you tell me where the problem is? Console is nothing tell me.

This is link to virtual tour.

https://sb360.online/xkidqk?

In my browser this tour i exelent show me. Evrything is loading at my monitor. But in small groups clients this bug is showing.

This problem showing at version 79. In the earlier version, this problem does not exist.

Sorry for my english :)

Chiesto da arkadiusz.stencel 3 giorni fa

Ultima risposta by arkadiusz.stencel 2 giorni fa

Firefox 79.0 blocks sites Google, Youtube

Hi! My system: Win7, FF79.0 32-bit, ru After updating from version 78.0.2, Google and Youtube sites stopped opening normally: After opening the browser everything work… (ulteriori informazioni)

Hi!

My system: Win7, FF79.0 32-bit, ru

  1. After updating from version 78.0.2, Google and Youtube sites stopped opening normally:
  2. After opening the browser everything works fine.
  3. A few minutes later, errors about blocking downloads from Google resources appear in the console (gstatic, ytimg, google-analytics, googlevideo, etc.).

Reason: "CORS request did not succeed - Third-party request blocked: single source policy denies reading remote resource" or "CORS Failed". Also suggestions from Google in the search bar stop working.

  1. After a while, these sites stop opening at all.

Reason: "This error page has no error code in its security info" in the console on the page "Error establishing secure connection" (connection-not-secure).

Only restarting the browser helps. Disabling add-ons, resetting cache and cookies does not help. Downgrade to version 78.0.2 is not possible - the profile may crash :(

Please, help!

Chiesto da laticq 2 giorni fa

Ultima risposta by laticq 2 giorni fa

Youtube videos are in the wrong place and overlap with other elements

Hello, Youtube is not working correctly in my browser. The version installed is 79.0 (64bit). It has the same behavior on both my Windows PC and my Mac. I have also tried… (ulteriori informazioni)

Hello,

Youtube is not working correctly in my browser. The version installed is 79.0 (64bit). It has the same behavior on both my Windows PC and my Mac. I have also tried in Safari on my Mac and it works normally.

The problem is that the videos appear a little bit to the right of where they should be, overlapping with other elements of the page and making some elements unclickable. Even if I somehow get used to this, I then face another problem when I try to go full screen - the video remains the same size and has a black background surrounding it. I can't click the full screen button anymore to exit the mode, I can only exit full screen with the Escape key at this point.

What I've already tried: - disabling picture-in-picture; - disabling uBlock origin; - switching the protection to Standard instead of Custom in Firefox Settings (since there was a hint there that some sites may not work normally if Standard is not selected); - checking the console on the developer tools for errors (none reported);

This started a few weeks ago and I thought it would eventually get fixed by an update or something, but it looks like it's here to stay. I've also searched for an explanation/solution but couldn't find any single person having the issue I'm facing.

Any help is appreciated, Thank you

Chiesto da adrian.l2005 3 giorni fa

Ultima risposta by adrian.l2005 2 giorni fa