Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

PDF Reader asetukset

  • 2 risposte
  • 1 ha questo problema
  • 2 visualizzazioni
  • Ultima risposta di Ville

more options

Terve en löydä asetuksista mitään säätöä että saa pdf tiedoston avattua oletuksena koko sivun levyisenä. On turhauttava leventää sivua joka kerta kun lukee pdf tiedostoa. Onko mahdollista saada kyseinen ominaisuus seuraaviin versioihin? Muuten pdf lukija toimii erittäin hyvin.

Myös flash player katuu edelleen (ainakin versio 26 ja 27) kun yrittää katsoa youtube videota ja painaa takaisin nappia ennen kuin video päättyy.

Kiitokset erinomaisesta selaimesta.

Terve en löydä asetuksista mitään säätöä että saa pdf tiedoston avattua oletuksena koko sivun levyisenä. On turhauttava leventää sivua joka kerta kun lukee pdf tiedostoa. Onko mahdollista saada kyseinen ominaisuus seuraaviin versioihin? Muuten pdf lukija toimii erittäin hyvin. Myös flash player katuu edelleen (ainakin versio 26 ja 27) kun yrittää katsoa youtube videota ja painaa takaisin nappia ennen kuin video päättyy. Kiitokset erinomaisesta selaimesta.

Tutte le risposte (2)

more options

Voit ratkaista ongelman videoita yritä poistaa kiihdytystä:

Paremmin tarkastella PDF-tiedostoja yritä muuttaa zoom aika tarkastella

more options

Huom myös, että jos jokin toinen PDF-lukija toimii sinulle paremmin voit ottaa Firefoxin oman lukijan pois käytöstä seuraamalla näitä ohjeita: https://support.mozilla.org/fi/kb/firefoxin-oman-pdf-lukijan-poistaminen-kaytosta