Firefoxin oman PDF-lukijan poistaminen käytöstä ja toisen ohjelman käyttäminen

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox release -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Ellet halua käyttää Firefoxin sisäänrakennettua PDF-lukijaohjelmaa, voit käyttää toista ohjelmaa, kuten Adobe Reader -, Nitro PDF Reader - tai Sumatra PDF -ohjelmaaAdobe Reader -, MozPlugger - tai KParts plugin -ohjelmaaMac OS:n Esikatselu-sovellusta tai Schubert|it PDF Browser Plugin -liitännäistä.

Vaihtaminen sisäänrakennetusta PDF-lukijasta toiseen PDF-lukijaohjelmaan:

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

.
  2. Valitse Ohjelmat-paneeli.
  3. Etsi Portable Document Format (PDF) listasta ja napsauta sitä.
  4. Napsauta alasvetonuolta Toiminto-sarakkeessa PDF-sisältötyypin kohdalla ja valitse PDF-lukija, jota haluat käyttää.

PDFviewer&plugin-Fx19
    Huomaa: Jos haluat katsella PDF-tiedostoja Firefoxin sisällä käyttäen liitännäistä ulkoisen PDF-ohjelman sijaan, valitse Käytä liitännäistä PDF-lukijan nimi (sovelluksessa Firefox).
  5. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.