X
Tocca qui per la versione per piattaforma mobile del sito.

Forum di supporto

while scrolling through mozilla support community site, I saw a small red colourd glitch in the area mentioned in the screenshot. Know what that was?

Inserita

while scrolling through mozilla support community site, I saw a small red colourd glitch in the area marked in the screenshot. Know what that was?

while scrolling through mozilla support community site, I saw a small red colourd glitch in the area marked in the screenshot. Know what that was?
Immagini allegate

Modificato da Benoy il

Citazione

Dettagli aggiuntivi sul sistema

Plugin installati

  • Shockwave Flash 31.0 r0

Applicazione

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0

Ulteriori informazioni

WestEnd
  • Top 10 Contributor
54 soluzioni 2895 risposte

I see no red there sounds more like a display has graphics or display problems.

I see no red there sounds more like a display has graphics or display problems.
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

WestEnd said

I see no red there sounds more like a display has graphics or display problems.

the screenshot was taken later to show the area that's all. Its not from when the red glitch occurred

''WestEnd [[#answer-1154824|said]]'' <blockquote> I see no red there sounds more like a display has graphics or display problems. </blockquote> the screenshot was taken later to show the area that's all. Its not from when the red glitch occurred
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

the thing that showed up was a small rectangle shape in full red colour. Is it something to be worried about?

the thing that showed up was a small rectangle shape in full red colour. Is it something to be worried about?
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

Now I noticed that while scrolling through a question of mine, "Did this reply solve your problem?" text & the "Solved the problem" option under it in the right side of a reply suddenly appeared in red and just then itself, it got back to black.

Now I noticed that while scrolling through a question of mine, "Did this reply solve your problem?" text & the "Solved the problem" option under it in the right side of a reply suddenly appeared in red and just then itself, it got back to black.

Modificato da Benoy il

È stato utile questo messaggio?
Citazione
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
16544 soluzioni 149349 risposte

Maybe check the cabling of the monitor and try to disconnect and reconnect the monitor cable on both sides with the computer powered down.

Maybe check the cabling of the monitor and try to disconnect and reconnect the monitor cable on both sides with the computer powered down.
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

cor-el said

Maybe check the cabling of the monitor and try to disconnect and reconnect the monitor cable on both sides with the computer powered down.

its a laptop, not desktop

''cor-el [[#answer-1154965|said]]'' <blockquote> Maybe check the cabling of the monitor and try to disconnect and reconnect the monitor cable on both sides with the computer powered down. </blockquote> its a laptop, not desktop
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

Benoy said

Now I noticed that while scrolling through a question of mine, "Did this reply solve your problem?" text & the "Solved the problem" option under it in the right side of a reply suddenly appeared in red and just then itself, it got back to black.

a small correction; the texts "Did this reply solve your problem?" & "Solved the problem" option did not appear red. Instead, when scrolling fast through a question I asked, the question I mentioned in the screenshot above, a small portion suddenly appeared red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. I assume it is just a graphics glitch or something wrong with the website? & nothing else right?

''Benoy [[#answer-1154846|said]]'' <blockquote> Now I noticed that while scrolling through a question of mine, "Did this reply solve your problem?" text & the "Solved the problem" option under it in the right side of a reply suddenly appeared in red and just then itself, it got back to black. </blockquote> a small correction; the texts "Did this reply solve your problem?" & "Solved the problem" option did not appear red. Instead, when scrolling fast through a question I asked, the question I mentioned in the screenshot above, a small portion suddenly appeared red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. I assume it is just a graphics glitch or something wrong with the website? & nothing else right?

Modificato da Benoy il

È stato utile questo messaggio?
Citazione
Pkshadow
  • Top 10 Contributor
1052 soluzioni 14538 risposte

Hi, the next time you make a question please share the information that you can. As it asks. You have not shared the information.

So go find your laptop drivers for your Video Card and Download them and then uninstall what is there as would think that is the problem.

If it is a older laptop then it will be slow and colors can be weird.

We would not know if your graphics card Drivers are the problems is you have not shown them when you made the question, we can diagnose them so since can not view your drivers please uninstall/reinstall/

Hi, the next time you make a question please share the information that you can. As it asks. You have not shared the information. So go find your laptop drivers for your Video Card and Download them and then uninstall what is there as would think that is the problem. If it is a older laptop then it will be slow and colors can be weird. We would not know if your graphics card Drivers are the problems is you have not shown them when you made the question, we can diagnose them so since can not view your drivers please uninstall/reinstall/

Modificato da Pkshadow il

È stato utile questo messaggio?
Citazione
the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5308 soluzioni 39391 risposte

Two thoughts; first is what Pkshadow mentioned - possible video driver issues, where an updated driver might fix it.

Second is to try disabling Hardware Acceleration in Firefox - Options > General then scroll down to Performance and deselect "Use recommended performance settings" to see the Hardware Acceleration "switch".

See this support article as a guide: https://support.mozilla.org/en-US/kb/performance-settings?as=u&utm_source=inproduct

Two thoughts; first is what Pkshadow mentioned - possible video driver issues, where an updated driver might fix it. Second is to try disabling Hardware Acceleration in Firefox - Options > General then scroll down to Performance and deselect "Use recommended performance settings" to see the Hardware Acceleration "switch". See this support article as a guide: https://support.mozilla.org/en-US/kb/performance-settings?as=u&utm_source=inproduct
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

Benoy said

Benoy said
Now I noticed that while scrolling through a question of mine, "Did this reply solve your problem?" text & the "Solved the problem" option under it in the right side of a reply suddenly appeared in red and just then itself, it got back to black.

a small correction; the texts "Did this reply solve your problem?" & "Solved the problem" option did not appear red. Instead, when scrolling fast through a question I asked, the question I mentioned in the screenshot above, a small portion suddenly appeared red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. I assume it is just a graphics glitch or something wrong with the website? & nothing else right?

The red colour was on the right side of the center.. where the texts are.

''Benoy [[#answer-1155223|said]]'' <blockquote> ''Benoy [[#answer-1154846|said]]'' <blockquote> Now I noticed that while scrolling through a question of mine, "Did this reply solve your problem?" text & the "Solved the problem" option under it in the right side of a reply suddenly appeared in red and just then itself, it got back to black. </blockquote> a small correction; the texts "Did this reply solve your problem?" & "Solved the problem" option did not appear red. Instead, when scrolling fast through a question I asked, the question I mentioned in the screenshot above, a small portion suddenly appeared red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. I assume it is just a graphics glitch or something wrong with the website? & nothing else right? </blockquote> The red colour was on the right side of the center.. where the texts are.
È stato utile questo messaggio?
Citazione
the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5308 soluzioni 39391 risposte

Constantly repeating what you have already posted doesn't get you any closer to a solution for your problem.

Did you check for updated video drivers as two of us have mentioned?

And what about Hardware Acceleration? Disabled or not?

Also, it would be nice to see a screenshot of that problem - if you can grab a screenshot while it is apparent. Maybe that will trigger an informed response rather us "stabbing in the dark" (guessing) at what's wrong. You're making this harder than it should be.

Constantly repeating what you have already posted doesn't get you any closer to a solution for your problem. Did you check for updated video drivers as two of us have mentioned? And what about Hardware Acceleration? Disabled or not? Also, it would be nice to see a screenshot of '''that problem''' - if you can grab a screenshot while it is apparent. Maybe that will trigger an informed response rather us "stabbing in the dark" ''(guessing)'' at what's wrong. ''You're making this harder than it should be.''
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

The problem occurred only once.. so i can't get a screenshot of it now.. can I just safely ignore this problem? if its anything minor, then I think I can right? so is it safe to ignore it?

The problem occurred only once.. so i can't get a screenshot of it now.. can I just safely ignore this problem? if its anything minor, then I think I can right? so is it safe to ignore it?

Modificato da Benoy il

È stato utile questo messaggio?
Citazione
the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5308 soluzioni 39391 risposte

Ignore it.

Ignore it.
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

ok so I am ignoring it.. but before that, one final question; since I was signed in on mozilla support community when the red colour appeared, it is in no way an indication that my mozilla support community account was hacked right?

ok so I am ignoring it.. but before that, one final question; since I was signed in on mozilla support community when the red colour appeared, it is in no way an indication that my mozilla support community account was hacked right?
È stato utile questo messaggio?
Citazione
Pkshadow
  • Top 10 Contributor
1052 soluzioni 14538 risposte

Correct. Now please ignore it.

Some of these should have been ignored also : .... https://support.mozilla.org/en-US/search/advanced?a=1&asked_by=Benoy&sortby=1&w=2

Correct. Now please ignore it. Some of these should have been ignored also : .... https://support.mozilla.org/en-US/search/advanced?a=1&asked_by=Benoy&sortby=1&w=2
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

Making it all clear; This red colour appeared only once ok.. at first I thought it was on the area marked in the screenshot I gave above in the question.. but then I think it was somewhere in the centre (little bit right) of the website where there was many texts. Wherever it was, it only appeared once.. so assuming it was just a graphics glitch, I am ignoring it.

Making it all clear; This red colour appeared only once ok.. at first I thought it was on the area marked in the screenshot I gave above in the question.. but then I think it was somewhere in the centre (little bit right) of the website where there was many texts. Wherever it was, it only appeared once.. so assuming it was just a graphics glitch, I am ignoring it.

Modificato da Benoy il

È stato utile questo messaggio?
Citazione
Richiedi supporto

Bisogna accedere al proprio account per rispondere nelle discussioni. Se non si possiede ancora un account, inserire una nuova richiesta.