Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Jak vypnout zobrazení navštivit při psaní url?

  • 4 risposte
  • 1 ha questo problema
  • 10 visualizzazioni
  • Ultima risposta di cocomoon

more options

Ahoj, přeinstalovával sem PC a nahrála se mi verze FF49, ale zaboha nemůžu najít jak vypnout to otravné zobrazování navštivit když píšu url. browser.urlbar.unifiedcomplet mi v about:config chybí.

Děkuji

Ahoj, přeinstalovával sem PC a nahrála se mi verze FF49, ale zaboha nemůžu najít jak vypnout to otravné zobrazování navštivit když píšu url. browser.urlbar.unifiedcomplet mi v about:config chybí. Děkuji

Tutte le risposte (4)

more options

Vypnite si to - Firefox - Nástroje - Možnosti - Súkromie

Modificato da Ansam il

more options

No jo, ale to mi vypne komplet historii, tu tam chci mít. Ale nechci tam tu nabídku navštívit. Viz obr.

more options

Keď tu históriu potrebujete, tak ju nevypínajte. Vypnite si iba tie tri možnosti v časti "Panel s adresou.

more options

No jo, jenže když to vypnu, tak mi přestane nabízet úplně vše. Prostě chci to tam mít jak sem to měl předtím. Už nevím jaká to byla verze. Ale když sem napsal goo tak mi to nabídlo google.cz Teď mi to sice nabídne také google.cz ale dvakrát a u jiných stránek mi to tam hází na první místo úplně nesmyslné adresy.

Předtím sem to měl naučené tak. Že stránky na které sem chodil nejčastěji mi to po napsání určitých slov nabídlo jako první. Ale teď mi to tam pořád cpte ten první řádek navštívit červeně sem to zaškrtl v obrázku. Ten sem předtím vypnul pomocí parametru který sem napsal v prvním příspěvku. Ale tady ve verzi 49 ten parametr není a jsem z toho flustrovaný. V každé verzi nové verzi FF tam je nějaká otravná kravina a člověk pak ztráví půl dne hledáním jak se jí zbavit.