Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Jak mohu nastavit klasický vzhled políčka pro URL? Ten s obrázky je hnusný a nepoužitelný.

  • 7 risposte
  • 1 ha questo problema
  • 1 visualizzazione
  • Ultima risposta di Michal Stanke

more options

Po aktualizaci na verzi 51.01 je zakázán doplněk oldbar 1.2.1. URL bar ve Firefixu je od určité verze příliš velký, se spoustou zbytečností, a proto nepoužitelný.

Po aktualizaci na verzi 51.01 je zakázán doplněk oldbar 1.2.1. URL bar ve Firefixu je od určité verze příliš velký, se spoustou zbytečností, a proto nepoužitelný.

Tutte le risposte (7)

more options

Veľkosť si nastavte podľa potreby - chyťte myšou vpravo za šedú medzeru, potiahnite doľava a doprava a zmeňte si dĺžku (veľkosť) tak ako potrebujete.

"Spoustu zbytečností" - vyhádžte. Kliknite na "zbytečnost" pravým tlačidlom myši a vyberte "Prispôsobiť". Chyťte tu "zbytečnost" myšou a pretiahnite ju vľavo dole do prázdneho priestoru.

Modificato da Ansam il

more options

Potřebuji odstranit zbytečnosti v robaleném seznamu, jakož i zprovoznit klasický systém zadávání URL s klasickým rychlým automatickým doplňováním: http://streamline.cz/download/pics/FF51_URL_PaleMoon.jpg.

To, co je ve FF nyní, je fakt otřesné...

more options

Nefunguje - znamená co? Co to dělá-nedělá? Třeba se to dá upravit. Nebude ti vyhovovat třeba Old Location Bar 2.2.1-signed.1-signed.1-signed? Tohle ve verzi 51 funguje. Možná časem aktualizuje autor i to předchozí rozšíření. Někdy to chvíli trvá.

more options

Díky za tip na Old Location Bar. Bohužel, nepovedlo se mi jej zušlechtit do požadované podoby. Ještě budu pátrat...

Požadovaný stav: http://streamline.cz/download/pics/FF51_URL_PaleMoon.jpg

Aktuální stav: http://streamline.cz/download/pics/FF51_URL_Firefox_XP.jpg

more options

Kvůli těmto hovadinám jsem i já zůstal u verze 47. Ono se to zřejmě dá uživatelsky nastavit přes soubor userCrome.css - viz http://userstyles.org - ale chce to trpělivost a nějaké znalosti. Časem na to možná někdo vymyslí další rozšíření. Můžeš se vrátit (nebo zůstat) na verzi Firefoxu, kde to funguje podle tvých představ. Všechny verze Firefoxu: https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/

more options

Děkuji za tip. Vrátil jsem se k verzi 50.0.1.

V Mozille pracují totální ignoranti. Nerozumím tomu, proč nové věci nastaví implicitně na TRUE, místo toho, aby zachovali uživateli UI, na které je zvyklý. Hledání informací a zpětné nastavování musí stát celosvětově ročně miliony dolarů. :-(

more options

Zkuste doplněk Stylish a tento styl. Ověřil jsem jeho fungování i v nočních verzích Firefoxu 54.