Windows 10 will reach EOS (end of support) on October 14, 2025. For more information, see this article.

Pomoc přepytać

Hladajće so wobšudstwa pomocy. Njenamołwimy was ženje, telefonowe čisło zawołać, SMS pósłać abo wosobinske informacije přeradźić. Prošu zdźělće podhladnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužiwanje zdźělić“.

Dalše informacije

sync eşitleme

  • 1 wotmołwa
  • 1 ma tutón problem
  • 19 napohladow
  • Poslednja wotmołwa wot Selim

more options

Telefon ve bilgisayar arasındaki senkronizasyon gerçekleşmiyor ne telefondaki yeri imleri ne de bilgisayardaki yer imleri diğer cihaza geçmiyor

Telefon ve bilgisayar arasındaki senkronizasyon gerçekleşmiyor ne telefondaki yeri imleri ne de bilgisayardaki yer imleri diğer cihaza geçmiyor

Wšě wotmołwy (1)

more options

Bilgisayarınızda menü > Ayarlar > Eşitleme sayfasına girin. "Eşitleme: AÇIK" yazısını görüyor musunuz ve eşitlemek istediğiniz öğeler seçili mi?

Ardından https://accounts.firefox.com sitesine giriş yapın. "Bağlı hizmetler" başlığı altında hem bilgisayarınız hem de telefonunuz görünüyor mu? En son ne zaman aktif oldukları görünüyor?