Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Wannan tattunawa ta zama daɗaɗɗiya. Yi sabuwar tambaya idan ka na bukatar taimako.

although javascript is enabled zoo paradise game tells me to enable it

  • 1 amsa
  • 5 sa na da wannan matsala
  • 17 views
  • Amsa ta ƙarshe daga AlleyKat

more options

i am trying to play the game zoo paradise on Facebook. it doesn't start and it tells me "if you have the latest flash but still see this message,please make sure javascript in enabled on your browser." Javascript on my Firefox is enabled and i downloaded the latest flash version and still is not working.

This happened

Just once or twice

== i am trying to play a game on facebook

i am trying to play the game zoo paradise on Facebook. it doesn't start and it tells me "if you have the latest flash but still see this message,please make sure javascript in enabled on your browser." Javascript on my Firefox is enabled and i downloaded the latest flash version and still is not working. == This happened == Just once or twice == i am trying to play a game on facebook

All Replies (1)

more options

You sure seem to have both plugins, and latest versions.

For testing that Javascript is working correctly, you can find test links and info in this article: Use the Java plugin to view interactive content on websites. For testing Flash, we have the support article Flash Plugin - Keep it up to date and troubleshoot problems.

If either of these fail, look for help in the articles and/or let us know what results you get so we can provide further assistance for getting it fixed.

If all seems to be in working order with both, you may have some extension blocking that particular page or application. I would recommend trying to start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode and test the FB application again - if this works out, you can try enabling your extensions (from menu Tools -> Add-ons -> Extensions) one by one to see which one causes the problem. If it still fails in Safe Mode, this strongly suggests that an external application is blocking execution - most likely a security application of some sort.

Please let us know how above works out, and if we can be of further assistance. :-)