Windows 10 will reach EOS (end of support) on October 14, 2025. For more information, see this article.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Wannan tattunawa ta zama daɗaɗɗiya. Yi sabuwar tambaya idan ka na bukatar taimako.

yeni sekmeye direk geçme

  • 2 amsoshi
  • 0 sa na da wannan matsala
  • 12 views
  • Amsa ta ƙarshe daga KUM FIRTINASI

more options

bir arama sonucu olan bağlantılara yeni sekmede açmaya çalıştığımızda direk o sekmeye geçiyor ama ben onu istemiyorum. Mesela trendyol gibi sitelerde bu sorun devam ediyor . Bir arama yapıyorum (hortum mesela). ctrl+ o resme veya bağlantıya tıkladığımızda o sekmeye direk geçiyor. ama ben onu istemiyorum.

https://support.mozilla.org/tr/questions/1356964 bu sayfaya baktım. Gelişmiş ayarlar vardı arka sayfada açılma ayarına true yaptım ama sorunların yarısı çözüldü yarısı (trendyol gibi arama durumlarında)çözülmedi.

bir arama sonucu olan bağlantılara yeni sekmede açmaya çalıştığımızda direk o sekmeye geçiyor ama ben onu istemiyorum. Mesela trendyol gibi sitelerde bu sorun devam ediyor . Bir arama yapıyorum (hortum mesela). ctrl+ o resme veya bağlantıya tıkladığımızda o sekmeye direk geçiyor. ama ben onu istemiyorum. https://support.mozilla.org/tr/questions/1356964 bu sayfaya baktım. Gelişmiş ayarlar vardı arka sayfada açılma ayarına true yaptım ama sorunların yarısı çözüldü yarısı (trendyol gibi arama durumlarında)çözülmedi.

An gyara daga KUM FIRTINASI

Mafitar da aka zaɓa

Sorun Trendyol geliştiricilerinin sizin tercihlerinize saygı duymamasından kaynaklanıyor.

Bu sorunu çözmek için geliştirilmiş Link Fixer adlı bir Firefox uzantısı var.

Karanta wannan amsa a matsayinta 👍 1

All Replies (2)

more options

Zaɓi Mafita

Sorun Trendyol geliştiricilerinin sizin tercihlerinize saygı duymamasından kaynaklanıyor.

Bu sorunu çözmek için geliştirilmiş Link Fixer adlı bir Firefox uzantısı var.

more options

çok çok teşekkür ederim kardeşim benim . allah razı olsun inşallah ♥♥ben seni sevdim . Allah ta seni sever inşallah ♥