Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Wannan tattunawa ta zama daɗaɗɗiya. Yi sabuwar tambaya idan ka na bukatar taimako.

Proč se mi neustále obnovují smazané záložky?

  • 4 amsoshi
  • 1 yana da wannan matsala
  • 1 view
  • Amsa ta ƙarshe daga Tomáš

more options

Ahoj, potřebuji poradit, jak zrušit obnovování některých záložek, o které již delší dobu nestojím. Mám zapnutou synchronizaci více zařízení, poslední týdny se mi k jinak fungujícím záložkám přidávají záložky na liště záložek (14 záložek starých několik měsíců, o které ale nestojím a dávno jsem je na všech zařízeních smazal) a v roletě záložky, kde mám záložky ještě staršího data.

Odkud se berou a co mám vypnout/smazat/přenastavit, abych od nich měl pokoj?

Předem díky za rady.

Ahoj, potřebuji poradit, jak zrušit obnovování některých záložek, o které již delší dobu nestojím. Mám zapnutou synchronizaci více zařízení, poslední týdny se mi k jinak fungujícím záložkám přidávají záložky na liště záložek (14 záložek starých několik měsíců, o které ale nestojím a dávno jsem je na všech zařízeních smazal) a v roletě záložky, kde mám záložky ještě staršího data. Odkud se berou a co mám vypnout/smazat/přenastavit, abych od nich měl pokoj? Předem díky za rady.

All Replies (4)

more options

Máte zapnutú "Synchronizáciu (Sync)". Odhláste sa.

more options

Díky moc za ochotu pomoci, ale o synchronizaci vím, je zapnutá schválně. Mě zajímá, odkud se to synchronizuje. Mám tři zařízení, na všech jsem to vyčistil a stejně se to tam natáhlo znovu a je v tom nepořádek. Potřebuji to nějak sladit.

Funguje synchronizace tak, že je jedno ze zařízení primární a ostatní se synchronizují podle něj? Jde to nějak udělat?

Předem moc díky za info a pomoc.

more options
more options

Kdyby někdo řešil stejný problém:

Nakonec jsem si poradil sám a vyřešil to tak, že jsem smazal záložky, o které nestojím, odhlásil se z účtu, založil účet nový a podle něj sesynchronizoval všechna zařízení. Firefox totiž prý neumí přeoznačit zařízení za primární poté, co za primární jednou považuje první zařízení, na kterém byl účet založený.

Jestli kdokoli zná lepší řešení, klidně dejte vědět ;-)