Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Website niet zichtbaar via Firefox

  • 2 antwurd
  • 0 hawwe dit probleem
  • 1 werjefte
  • Lêste antwurd fan Mark Heijl

more options

Beste Firefox- medewerker,

Sinds 2 dagen wordt mijn Wordpress website (https://theroamingrover.nl/) niet in Firefox geladen. Ik krijg de volgende melding:

De pagina verwijst niet op een juiste manier door Fout tijdens het verbinden met theroamingrover.nl.

   Dit probleem kan soms worden veroorzaakt door het uitschakelen of weigeren van cookies.

Via Edge heb ik wel toegang tot mijn website, ook op mijn werkcomputer (met Firefox) kan ik gewoon mijn website laden. Wat kan er aan de hand zijn dat dit niet meer lukt op mijn laptop. En hoe kan ik het oplossen? Is er iets mogelijk met een harde reset?

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet, Inge Bakermans

Beste Firefox- medewerker, Sinds 2 dagen wordt mijn Wordpress website (https://theroamingrover.nl/) niet in Firefox geladen. Ik krijg de volgende melding: De pagina verwijst niet op een juiste manier door Fout tijdens het verbinden met theroamingrover.nl. Dit probleem kan soms worden veroorzaakt door het uitschakelen of weigeren van cookies. Via Edge heb ik wel toegang tot mijn website, ook op mijn werkcomputer (met Firefox) kan ik gewoon mijn website laden. Wat kan er aan de hand zijn dat dit niet meer lukt op mijn laptop. En hoe kan ik het oplossen? Is er iets mogelijk met een harde reset? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Inge Bakermans

Alle antwurden (2)

more options

Hallo Inge,

Heb je toevallig Alleen HTTPS ingeschakeld zoals staat in https://mzl.la/3dnQOF5?

Behelpsum?

more options

Het kan ook worden veroorzaakt door een te strenge instelling van Verbeterde bescherming tegen volgen. Probeer deze aan te passen en probeer het dan nog eens (of vergelijk de instellingen met die van de computer op uw werk, mogelijk levert het verschil ook inzicht op).

Succes, we horen graag of het lukt!

Behelpsum?

In fraach stelle

Jo moatte jo oanmelde by jo account om op berjochten te antwurdzjen. Stel in nije fraach as jo noch gjin account hawwe.