Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

pdf çoklu sekme açılması

  • No replies
  • 1 has this problem
  • 2 views
more options

Bir pdf dosyasını açmaya çalıştığımda firefoxta bu dosyanın 10larca sını aynı anda acıyor diğer tarayıcılarda böle bir sıkıntı yaşamadım dosyanın benim bilgisayarımda yada o anda bir linkten gelmesi fark etmiyor 2 durumdada tarayıcı çökene yada ben tarayıcıyı kapayana kadar hattabazen tarayıcı kapansa ve yenıden açılsada yenı sekmelerde o dosyayı açmaya çalışıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ? Videosunu çektim başka bir dosyaya ihtiyacınız olursa örneğin sistem dump gibi alıp yollayabilirim ilginize teşekkürler.


Opening a pdf file on firefox opening a lot of to this file and crush borwser how can ı fix it ?Vİdeo on link and if you need exstra resources like ram dump or anythink ı can help you thx for help.


https://www.youtube.com/watch?v=keXkASysE30&feature=youtu.be

Bir pdf dosyasını açmaya çalıştığımda firefoxta bu dosyanın 10larca sını aynı anda acıyor diğer tarayıcılarda böle bir sıkıntı yaşamadım dosyanın benim bilgisayarımda yada o anda bir linkten gelmesi fark etmiyor 2 durumdada tarayıcı çökene yada ben tarayıcıyı kapayana kadar hattabazen tarayıcı kapansa ve yenıden açılsada yenı sekmelerde o dosyayı açmaya çalışıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ? Videosunu çektim başka bir dosyaya ihtiyacınız olursa örneğin sistem dump gibi alıp yollayabilirim ilginize teşekkürler. Opening a pdf file on firefox opening a lot of to this file and crush borwser how can ı fix it ?Vİdeo on link and if you need exstra resources like ram dump or anythink ı can help you thx for help. https://www.youtube.com/watch?v=keXkASysE30&feature=youtu.be