X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

In ff57, the newtab page changed. There was a workaround. In ff60, it no longer works.

Posted

You said this (attached), not long ago. It doesn't work w/ ff60. I will not upgrade until/unless you tell me how to do this in ff60 -- I don't give a **** how much more secure it is (deck chairs on the Titanic, y'know...).

You broke it -- you fix it.

(This isn't fun for you, either -- I know! Why!!!???)

You said this (attached), not long ago. It doesn't work w/ ff60. I will not upgrade until/unless you tell me how to do this in ff60 -- I don't give a **** how much more secure it is (deck chairs on the Titanic, y'know...). You broke it -- you fix it. (This isn't fun for you, either -- I know! Why!!!???)
Attached screenshots

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 27.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0

More Information

the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5399 solutions 40160 answers

Yea, the multiple changes to the New Tab Page (in Fx 57 and then again in Fx 60) is aggravating.

Try undoing that "toggle" that was recommended for Fx 57. IOW set both those prefs the true now and see what happens.

Yea, the multiple changes to the New Tab Page (in Fx 57 and then again in Fx 60) is aggravating. Try undoing that "toggle" that was recommended for Fx 57. IOW set both those prefs the '''true''' now and see what happens.