Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

On thaifriendly.com, dating website, message area is not where it is suppoesed to be and often the Send message button is covered with other elements on page.

more options

See photo.. sometimes the send button shows but sometimes it is covered with other elements on the page. Message area should be where the box is.

See photo.. sometimes the send button shows but sometimes it is covered with other elements on the page. Message area should be where the box is.
Attached screenshots

All Replies (3)

more options

jos elementit lentävät pois paikoiltaan, kun selainikkunaa kaventaa, niin syy on erittäin todennäköisesti huonosti tehdyssä verkkosivussa. Tämännäköinen rikkinäisyys on tyypillistä tietyllä tekniikalla tehdylle ulkoasulle, jossa ei ole kunnolla huomioitu erikokoisia selainikkunoita ja näyttöjä.

more options

Kokeilin venyttämällä ikkunan niin isoksi kun se vaan meni ja ongelma ei parantuntu.. muilla selaimilla ja entisellä Firefoxissa tätä ongelmaa ei ollut. Osin uuden tietokoneen ja latasin uuden linuxin ja firefoxin ja siitä lähti ongelma..

Muistaakseni edellisessä firefoxsissa oli myös se ominaisuus, että pysytyi kursorilla merkitesmään jokun sanana tai lauseen ja oikealla klikauksella pääsi kääntämään tämän tekstin googlella. Tämä ominaisuus hävisi uuden firefoxin mukana.. samoin facebookista hävisi tämä mahdollisuus. Mistä tämä johtuu? Kiitos avusta.

more options

Ahaa, sitten ongelma johtuu jostain muusta enkä osaa sanoa mistä. Yhtenä vaihtoehtona on toki, että jostain syystä (esim. fonteista riippuen) elementit vievät eri verran tilaa ja juuri ja juuri eivät mahdu tai jotain.

Hakujuttu on myös mielenkiintoinen, koska minulla on uusin Firefox ja oikealla klikkauksella avautuu valikko, jossa on edelleen "Google-haku:", kun olen valinnut jonkin sanan. Tämä voi ehkä johtua hakukoneasetuksista tai sitten jostain muusta. Hankala sanoa.