Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel is van toepassing op Firefox-versie 56 en lager. De nieuwe Firefox Quantum (versie 57) heeft de Pocket-knop Pocket button ingebouwd in de adresbalk. Als de Pocket-knop ontbreekt, zie dan Pocket voor Firefox uitschakelen of weer inschakelen voor het terugkrijgen ervan.
Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Firefox wordt geleverd met de Pocket-knop, zodat u webpagina’s kunt opslaan en later in een rommelvrije modus kunt bekijken. Probeer deze stappen als u de Pocket-knop niet in uw werkbalk of menu ziet.

Controleren of Pocket voor Firefox beschikbaar is in uw regio

Pocket voor Firefox is momenteel beschikbaar in Chinese (Traditioneel en Vereenvoudigd), Engelse (US, UK en Zuid-Afrika), Duitse, Franse, Hongaarse, Italiaanse, Japanse, Koreaanse, Nederlandse, Poolse, Portugese (Brazilië en Europa), Russische, Spaanse (Spanje en Mexico) en Tsjechische versies van Firefox 41 en hoger. Als uw taal niet in de lijst staat, houd ons dan in de gaten. In toekomstige versies komen meer talen beschikbaar.

De oude Pocket-add-on uitschakelen

Als u de Pocket-add-on al gebruikt, is Pocket voor Firefox standaard uitgeschakeld. De oude add-on wordt niet meer van functionele of beveiligingsupdates voorzien in landen waar Pocket voor Firefox beschikbaar is, dus raden we aan om voor de meest actuele en betrouwbare ervaring naar Pocket voor Firefox over te stappen:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet., gevolgd door Add-ons.
  2. Ga naar het paneel Extensies.
  3. Klik op de knop Uitschakelen voor Pocket.
  4. Herstart Firefox. De nieuwe Pocket-knop verschijnt in uw werkbalk nadat Firefox is gestart.

De Pocket-knop naar uw werkbalk of menu verplaatsen

Nadat u de oude add-on hebt uitgeschakeld en vastgesteld dat u een ondersteunde taalversie gebruikt, kunt u Pocket voor Firefox activeren door deze stappen te volgen:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik vervolgens op Meer hulpmiddelen en selecteer Werkbalk aanpassen…
  2. Sleep de Pocket-knop naar uw favoriete positie op de werkbalk of het menupaneel.
    move pocket toolbar