WhatsApp er ikke tilgængelig i Firefox OS - chat med Facebook Messages eller LINE

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

WhatsApp er ikke direkte tilgængelig i Firefox OS, men du kan bruge ConnectA2, der benytter WhatsApp-protokollen, så du kan kommunikere med andre WhatsApp-brugere. Ellers kan du bruge alternative apps, såsom Facebook Messages og LINE.

Bemærk: Der findes muligvis flere tredjeparts apps, som kan kommunikere med WhatsApp.

WhatsApp client: ConnectA2

ConnectA2 er en WhatsApp-kient, som giver dig mulighed for at sende og modtage beskeder, billeder og videoer med WhatsApp-protokollen.

1. Installer ConnectA2 fra Firefox Marketplace.
  2. Åbn ConnectA2, og følg vejledningen for at indtaste dit chatnavn, land og telefonnummer. Sæt mærke ud for WhatsApp NET Experimental, og fortsæt til næste skærm.
  3. Du vil modtage en tekstbesked med et bekræftigelsesnummer. Indtast dette nummer i ConnectA2-forespørgslen.
  4. Når du har fulgt vejledningen og oprettet din konto, er du klar til at chatte!
ConnectA2 er et tredjeparts app, og er ikke udviklet af WhatsApp. ConnectA2 er stadig i sit tidlige stadie. Hvis du oplever problemer med appen, så kontakt ConnectA2-udviklerne.

Facebook Messages

Send hurtigt beskeder til dem du kender på Facebook.

1. Installer Facebook fra Firefox Marketplace, hvis ikke du allerede har gjort det.
  2. Åbn appen Facebook, tryk på beskedikonet, og tryk så på chatknappen.
    New FB Message
  3. Begynd at skrive navnet på den ønskede person, og en liste med dine venner vil blive vist. Vælg en person ved at trykke på navnet.
    Select a friend
    • For at tilføje endnu en person til chatten, tryk til højre for det første navn, og skriv navnet på den næste person. Tryk herefter på personens navn.
      Add a friend
  4. Du kan nu begynde at chatte. Husk at trykke på knappen Send, når du har skrevet din besked.

LINE

Del billeder og chat med venner over hele verden.

1. Installer LINE fra Firefox Marketplace.
  2. Åbn appen LINE. Følg trinnene på skærmen for at oprette en ny konto eller for at logge ind, hvis du allerede har en konto.
  3. Efter du er logget ind, kan du vælge at importere dine venner fra din telefons adressebog. For at tilføje venner én ad gangen, gå til den næste skærm, og tryk på ikonet Friends i den øverste menu, og klik så på Add Friends for at søge efter ID.
    add friends line
  4. Efter du har tilføjet dine venner, er du klar til at chatte! Tryk på chatballonen i den øverste menu, og tryk så på New Chat.
    start chat line
  5. Vælg en ven at chatte med ved at trykke på Chat for at åbne beskedvinduet.
    group chat line
  6. Er ord ikke nok, kan du også bruge billeder. Tryk på pilen øverst i chatvinduet for at se de funktioner, der er mulige i samtalen. Herfra kan du sende billeder, slå meddelelser til og fra og blokere en person.
    more chat options line
Tip: Opret grupper med dine favoritvenner. Du kan let starte en gruppechat fra din kontaktliste.