Vis websider i læsevisning

Læsevisning i Firefox til iOS fjerner billeder, reklamer, videoer og menuer fra websider, så du kan fokusere på at læse indholdet. Læsevisning er tilgængelig for artikler, blogindlæg og andre websider, der kan vises på en mere simpel måde.

Sådan bruger du funktionen:

1. Tryk på ikonet for læsevisning reader mode icon 57 i adresselinjen på den side, du gerne vil have vist i læsevisning (hvis ikonet ikke bliver vist, så er siden ikke tilgængelig i læsevisning).
  2. Ikonet bliver blåt, når siden vises i læsevisning.
  3. Tryk på ikonet for læsevisning igen for at lukke læsevisning og få vist siden i dens normale tilstand.