Sådan bruges Opkaldslog

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Opkaldslog er en historik over alle udgående, indkommende og ubesvarede opkald.

Hvordan åbnes Opkaldslog?

1. Gå til startskærmen og tryk på appen Telefon.

Ph App Mail FixedWaka_Flocka

2. Når appen Telefon er åbnet, tryk på ikonet Opkaldslog.

callog2

Inde i Opkaldslog

Du kan se historikken over udgående, indkommende og ubesvarede opkald i Opkaldslog.

Hvad betyder symbolerne i Opkaldslog?

• outgoing call betyder et udgående opkald
  • incoming call betyder et indkommende opkald
  • missed_call betyder et ubesvaret opkald

Hvad sker der, når jeg trykker på et nummer?

Du får følgende muligheder:

contact options

Hvordan sletter jeg opkaldsloggen?

Hvis du vil slette opkaldsloggen, så tryk på menuikonet menu icon small øverst til højre på skærmen, og du vil få mulighed for at:

• Vælge alle og så slette

ELLER

• Manuelt vælge fra listen og så slette, fx:

delete call logger

1. Tryk på appen Telefon phone 2.0 på din startskærm.

2. Tryk på opkaldslog-ikonet nederst på skærmen: call log panel 2.0

Inde i Opkaldslog

Du kan se historikken over udgående, indkommende og ubesvarede opkald i Opkaldslog. call log history 2.0

Hvad betyder symbolerne i Opkaldslog?

• outgoing call viser et udgående opkald
  • incoming call viser et indkommende opkald
  • missed_call viser et ubesvaret opkald

Hvad sker der, når jeg trykker på et nummer?

• Tryk på et nummer for at starte et opkald.
  • Tryk og hold, indtil der kommer en menu frem med følgende muligheder for at sende en besked eller tilføje nummeret til en af dine kontakter:
    • Send besked
    • Opret ny kontakt
    • Føj til en eksisterende kontakt

Hvordan sletter jeg opkaldsloggen?

1. Tryk på menu-ikonet select log 2.0 øverst til højre på skærmen.
  2. Marker det opkald, du vil slette.
  3. Tryk på Slet øverst til højre, og tryk på knappen Slet på næste skærm for at bekræfte.