Gør Firefox Focus til standardbrowser på Android

Hvis du ønsker at links altid skal åbne i Firefox Focus, kan du gøre den til standardbrowser. Fremgangsmåden er afhængig af din Android-version:

For at finde ud af hvilken version af Android du bruger, kan du trykke på Om telefon, Om tablet eller Om enhed i dine indstillinger (I visse versioner af Android skal du også trykke på Mere), og hvis din version ikke umiddelbart vises, tryk da på Android version (eller Software information på visse versioner af Android).
Sådan gøres det for din version af Android:

Android version 7 og Android version 8

1. Tryk på menuknappen i øverste højre hjørne.
    focus menu android
  2. Tryk på knappen Indstillinger.
  3. Tryk på kontakten Angiv Firefox Focus som standardbrowser, så den er blå.
  4. Dette åbner Standard-apps.
  5. Tryk på knappen Browser.
  6. Tryk på Firefox Focus.

Android version 6

1. Tryk på Apps & meddelelser i din telefons instillingsmenu (blot Apps i visse varianter af Android).
  2. Tryk på knappen Avanceret (Muligvis skal du trykke på Tandhjul-ikonet først).
  3. Tryk på Standard-apps.
  4. Tryk på Browser for at åbne en liste af valgmuligheder.
  5. Tryk på Firefox Focus for at vælge den.

Android version 5 og ældre

Trin 1: Fjern den nuværende standardbrowser

1. Åbn instillings-app'en Apps (På nogle versioner af Android kan det være Applikationer eller Applikationsmanager, og det kan hænde, at du skal trykke på knappen Håndter applikationer før næste trin.)
  2. Tryk på fanen Alle.
    Android ICS Manage Apps - Cropped just showing stock
  3. Tryk på den nuværende standardbrowser. Den hedder oftest "browser" eller "Internet".
  4. Tryk på knappen Ryd standard for at forhindre denne browser i at åbne links. Hvis "Ryd standard" er inaktiv, har du enten ikke installeret en anden browser, eller du har installeret en anden browser i stil med Opera, og dén er angivet som standardbrowser. Hvis sidstnævnte er tilfældet, gå da tilbage til forrige trin og gentag med denne.
    Android ICS Clear defaults - Cropped

Trin 2: Angiv Firefox Focus som standardbrowser

1. Åbn et link i en vilkårlig Android-app, såsom mail-app'en.
  2. Tryk på Firefox Focus, og tryk herefter Altid.