Spar på batteriet

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Du kan være en fordel at spare på batteriet. Her kan du læse, hvordan du gør det.

Aktiver strømsparetilstand manuelt

1. Tryk på Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) for at åbne appen Indstillinger.
  2. Tryk på knappen Batteri.
  3. Tryk på Strømsparetilstand for at slå det til fos enabled.
    • Strømsparetilstand er nu aktiveret.
  4. Tryk igen, så markeringen forsvinder, for at deaktivere strømsparetilstand.
Bemærk: Når strømsparetilstand aktiveres, bliver dataforbindelse, Bluetooth og GPS slået fra for at spare på batteriet.

Indstil strømsparetilstand til automatisk at slå til

1. Tryk på Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) for at åbne appen Indstillinger.
  2. Tryk på knappen Batteri.
  3. Tryk på rullemenuen under "Aktiver automatisk".
  4. Vælg, hvor meget batterikapacitet der skal være tilbage, før strømsparetilstand automatisk aktiveres.

Luk unødvendige apps

1. Tryk og hold på knappen Hjem, indtil App-manageren åbnes.
  2. Stryg til venstre eller højre på skærmen, indtil du finder en app, du vil lukke.
  3. Tryk på X-FxOS eller stryg appen op og ud af skærmen for at lukke appen.