Hvordan henter jeg musik, billeder og videoer i browseren?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Med Firefox OS er det let at gemme musik, billeder og videoer på din enhed ved at hente dem i browseren.

YouTube videoer: På grund af ændringer i YouTubes konfiguration er det ikke muligt at gemme YouTube-videoer i Firefox.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.

Hent musik, video og billeder

1. Sørg først for at din standardplacering af filer er sat til Internt:
    • I appen Indstillinger, tryk på Medielager.
    • Ved menuen Standardplacering af filer, vælg Internt.
      internal storage
    • En besked vil informere dig om, at ændringen vil påvirke, hvor dine filer bliver gemt. Fortsæt ved at trykke på knappen Skift, og tryk så på knappen OK på den næste skærm.
  2. Åbn Firefox og find den musik, video eller billede, du vil gemme.
  3. Tryk og hold på filen i cirka 2 sekunder for at få vist gem-dialogen.

Long tap audio file
  4. Tryk på knappen Gem. En meddelelse vil bekræfte, at filen er gemt.
    Audio saved
    • Lyd-filer gemmes i appen Musik.
    • Billeder gemmes i appen Galleri.
    • Videoer gemmes i appen Video.
  1. Åbn Firefox og indlæs den musik, video eller billede du ønsker at gemme.
  2. Tryk og hold på filen i cirka 2 sekunder for at få vist gem-dialogen.

Long tap audio file
  3. Tryk på knappen Gem. En meddelelse vil bekræfte, at filen er gemt.
  4. Åbn den rette app, og find den gemte fil:
    • Lyd-filer gemmes i appen Musik.
    • Billeder gemmes i appen Galleri.
    • Videoer gemmes i appen Video.