Vis menuer og værktøjslinjer i Thunderbird

Om menulinjen i Thunderbird vises eller ej, afhænger af dit styresystem.

For Linux- og Windows-brugere er der to muligheder:

• Bruger du allerede Thunderbird, og vises menulinjen ikke, er det formentlig fordi den ved et tilfælde er blevet skjult.
  • For nye brugere af Thunderbird, der bruger en udgave af Thunderbird der er udgivet i november 2012 eller senere, er menulinjen som standard skjult.

Mac-brugere kan ikke skjule menulinjen, så for dem vil den altid være synlig.

Skjult menulinje

Hvis du bruger en hvilken som helst version af Thunderbird, der er udgivet i november 2012 eller senere, har du en menuknap øverst i højre hjørne. Den samler de mest brugte funktioner i en enkelt menu. For nye brugere af Thunderbird er menulinjen som standard skjult.

Menuknappen:

Thunderbird-menuknap-da

Selve menuen:

Thunderbird-menuen-da

Vis menulinjen midlertidigt

Hvis du vil have menulinjen vist midlertidigt, så tryk tasten Alt.

Vis menulinjen midlertidigt

Hvis du vil have menulinjen vist midlertidigt, så tryk på tasten F10.

Vis menulinjen permanent

Hvis du vil have menulinjen vist permanent, så højreklik på et tomt sted i fanebladsområdet, og klik på Menulinje i pop op-menuen.

Thunderbird-top_with_popup_and_arrow

Menulinjen vil nu være synlig hele tiden som vist nedenfor:

Thunderbird-menulinjen_vises-da