Indstil skærmens lysstyrke i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Hvordan indstiller jeg lysstyrken manuelt eller automatisk?

Juster skærmens lysstyrke ved at bruge skærmfunktionen i appen Indstillinger.

1. Tryk på Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) , og vælg Skærm.
    Display List Item
  2. Marker Juster automatisk, hvis du vil have din enhed til automatisk at justere lysstyrken og spare på batteriet.
  3. Fjern markeringen ved Juster automatisk og brug skyderen til at justere lysstyrken manuelt.
    brightness 2.0
  4. Tryk på tilbage-knappen øverst på skærmen for at afslutte.