Kan ikke slette meddelelser

Hvis du ikke kan slette meddelelser i Thunderbird, kan det skyldes, at mappen Papirkurv er ødelagt.

Sådan sletter du den ødelagte Papirkurv og opretter en ny:

1. Åbn først din profilmappe:
    • Klik på menuknappen New Fx Menu oppe til højre i Thunderbird-vinduet. Klik på Hjælp, og klik så på Teknisk information. Fanebladet Teknisk information åbnes.
    • Klik på knappen Åbn mappeVis i FinderÅbn mappe under afsnittet Programinfo. Et vindue med dine profilfilerdin profilmappe åbnes.
  2. Afslut Thunderbird.
  3. Åbn mappen Mail (eller ImapMail) i stifinder (afhængigt af, om den berørte konto er en POP- eller IMAP-konto).
  4. Åbn mappen med samme navn som den indgående mailserver (fx noget i retning af imap.gmail.com eller pop.gmail.com).
  5. Markér filerne Trash og Trash.msf og slet dem. På nogle konti kan filerne hedde Bin eller Deleted.
  6. Genstart Thunderbird.
    • Hvis du bruger en IMAP-konto, opretter Thunderbird automatisk en ny Papirkurv.
    • Hvis du bruger en POP-konto:
      1. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på kontonavnet i mapperuden, og klik så på Ny mappe….
      2. Indtast Trash som mappens navn, og bekræft ved at klikke på knappen Opret mappe.

Papirkurven vil blive gendannet, og du kan igen slette meddelelser.