Hoe voeg ik een apparaat toe aan Firefox Sync?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Belangrijk: Synchronisatie vereist de nieuwste versie van Firefox. Zorg ervoor dat u Firefox op alle computers of Android-apparaten bijwerkt. Zo nodig dient u daarna Synchronisatie bij te werken.
Dit artikel zal u begeleiden bij het toevoegen van een tweede apparaat (computer, Android-telefoon of Android-tablet) aan uw Firefox Sync-account.

Voor het toevoegen van een apparaat aan Firefox Sync is het nodig dat u eerst Firefox Sync op uw computer hebt ingesteld. Als u dat nog niet hebt gedaan, zie dan Hoe stel ik Synchronisatie in op mijn computer?

Hoe voeg ik een apparaat toe?

Voer deze stappen uit op een computer waarop uw Firefox Sync-account reeds is ingesteld.

1. Start Firefox op het apparaat dat u wilt toevoegen en klik op de menuknop De afbeelding ‘new FX Menu’ bestaat niet.Fx57Menu.
  2. Klik aan de onderkant van het menu op Aanmelden bij Sync.
  3. Klik in het paneel SyncFirefox-account dat wordt geopend op Aanmelden.
  4. Voer op de pagina Aanmelden hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in als dat u op uw andere apparaat hebt gebruikt.
  5. Nadat u zich hebt aangemeld, zal Firefox met het synchroniseren van uw gegevens beginnen. Dat is alles!

Hoe voeg ik een apparaat toe als ik niet in de buurt van mijn computer ben?

Voer deze stappen uit op het apparaat dat u aan Firefox Sync probeert toe te voegen.
Als u een apparaat aan Firefox Sync probeert toe te voegen en zich niet in de buurt van uw computer bevindt om de code in te voeren, kunt u dit alsnog doen door uw accountgegevens in te voeren.

Een Android- of Maemo-apparaat toevoegen

Voer deze stappen uit in Firefox op uw Android- of Maemo-apparaat.

1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) , kies Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot Sync.
  2. Tik op de koppeling ‘Uitgebreide configuratie…‘.

sync_recovery3
  3. Voer daarna uw accountnaam (e-mailadres), wachtwoord en herstelsleutel in en tik op Verbinden.

sync_recovery4

Een andere computer toevoegen

Voer deze stappen uit op de computer die u aan Firefox Sync probeert toe te voegen.

1. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  2. Klik op Ik heb een Firefox Sync-account.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor Sync in en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
  4. Voer uw Sync-sleutel in en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Add comp 2
    Uw Sync-sleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn Sync-sleutel vinden? te volgen.
    Uw herstelsleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn herstelsleutel vinden? te volgen.
  5. U zult een scherm zien met de tekst Set-up voltooid. Klik op VoltooienKlaar om het toevoegen van deze computer aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefoxhet menu Extra en selecteer Sync instellen. Het menu Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Voltooien om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het menu Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Klaar om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Voltooien om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.