Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen

Sommige Android-apparaten bevatten een in het apparaat ingebouwde menuknop. In deze gevallen verbergt Firefox voor Android het eigen menupictogram android menu . U kunt het Firefox-menu echter benaderen door op de menuknop van het apparaat te tikken:

android menu hardware

Waar kan ik de hardwarematige menuknop vinden?

De hardwarematige menuknop bevindt zich doorgaans aan de onderkant van het apparaat, naast de start-, zoek- en navigatieknoppen. De knop kan qua vormgeving variëren, maar ziet er waarschijnlijk uit als een van de onderstaande menuknoppen.

hardware menu button 3
hardware menu 1
hardware 2