Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Sommige Android-apparaten hebben een menuknop die rechtstreeks in het apparaat is ingebouwd. In deze gevallen verbergt Firefox voor Android zijn eigen menupictogram android menu. U hebt nog steeds toegang tot het Firefox-menu door op de menuknop van het apparaat te tikken:

android menu hardware

Waar kan ik de hardwaremenuknop vinden?

De knop voor het hardwaremenu bevindt zich meestal onderaan het apparaat, naast de start-, zoek- en navigatieknoppen. De knop varieert qua uiterlijk, maar lijkt misschien op een van de onderstaande menuknoppen.

hardware menu button 3
hardware menu 1
hardware 2