Sådan indstiller du din startside

Siden Nyt faneblad er den standard-startside, der åbnes, når du starter Firefox, klikker på Hjem-knappen Fx89HomeButton på værktøjslinjen, eller åbner et nyt vindue. Denne artikel forklarer, hvordan du indstiller din startside i Firefox.

• Hvis du ønsker, at Firefox skal åbne vinduer og faneblade fra din forrige session, hver gang du starter Firefox, i stedet for at åbne din startside, så læs afsnittet Konfigurér sessionsgendannelse.

Angiv eller skift startside via Hjem-knappen

1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen Fx89HomeButton på værktøjslinjen og slip det.
    Fx89 Set homepage drag-and-drop
  3. Klik på knappen Ja for at gøre websiden til din startside.
Bemærk: Hjem-knappen vises ikke som standard. Du kan tilføje eller fjerne Hjem-knappen ved at tilpasse værktøjslinjen. Hvis du ikke har en Hjem-knap, kan du angive din startside via Firefox' indstillinger (se nedenfor). Hjem-knappen bliver føjet til værktøjslinjen, når en brugervalgt startside en angivet.

Angiv din startside i Firefox' indstillinger

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Hjem.
    Fx91HomePanel
  3. Klik på rullemenuen ved siden af Startside og nye vinduer, og vælg mellem at få vist Firefox-startside, din egne webadresser eller en tom side.

Angiv flere websider som startside

Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad, vælge Tilpassede URL'er… i rullemenuen ud for Startside og nye vinduer, og så klikke på knappen Anvend nuværende sider.
Fx91HomePanel-CustomURLs

Har du problemer?

Så har vi løsningerne: