Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Dalšne informacije

Dotaz - vyhledávání trvá několik minut; vyhledávání v určitém časovém rozpětí?

  • 1 wótegrono
  • 1 ma toś ten problem
  • 1 naglěd
  • Slědne wótegrono wót poljos

more options

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda-li je možné v aplikaci Thunderbird při vyhledávání upravit časové rozpětí, ve kterém má program vyhledávat.. např. hledat v e-mailech pouze za poslední dva roky. Moc by mi to usnadnilo práci. Aplikaci používám už několik let a mám v ní také letité e-maily a myslím, že díky nim vždy vyhledávání trvá, třeba i 10 minut. Pomohla by archivace starých e-mailů? Případně máte jinou radu jak vyhledávání urychlit?

Zdraví Honza

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li je možné v aplikaci Thunderbird při vyhledávání upravit časové rozpětí, ve kterém má program vyhledávat.. např. hledat v e-mailech pouze za poslední dva roky. Moc by mi to usnadnilo práci. Aplikaci používám už několik let a mám v ní také letité e-maily a myslím, že díky nim vždy vyhledávání trvá, třeba i 10 minut. Pomohla by archivace starých e-mailů? Případně máte jinou radu jak vyhledávání urychlit? Zdraví Honza

Wšykne wótegrona (1)

more options