Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Learn More

Thunderbird se pár vteřinách sekne a neodpovídá

  • 1 wótegrono
  • 1 ma toś ten problem
  • Slědne wótegrono wót Ansam

more options

Mailovou schránku mám u Shoptetu a protože stejný mail se používá na více počítačích, jedeme přes IMAP. Nyní jsme měli změnu v mailové adrese, jen v koncovce a to z .EU na .CZ. Asi tam mám něco špatně nastaveno, Thunderbird se po několika vteřinách po spuštění sekne a neodpovídá. takže se nedostanu ani do nastavení. Jsou tam dva e-mailové účty ten starý a ten nový. Starý se pochopitelně nepoužívá. Pravděpodobná příčina bude v chybové hlášce: "Poštovní server mbox.myshoptet.com nepodporuje IMAP4" : poradíte jak to odstranit?

Mailovou schránku mám u Shoptetu a protože stejný mail se používá na více počítačích, jedeme přes IMAP. Nyní jsme měli změnu v mailové adrese, jen v koncovce a to z .EU na .CZ. Asi tam mám něco špatně nastaveno, Thunderbird se po několika vteřinách po spuštění sekne a neodpovídá. takže se nedostanu ani do nastavení. Jsou tam dva e-mailové účty ten starý a ten nový. Starý se pochopitelně nepoužívá. Pravděpodobná příčina bude v chybové hlášce: "Poštovní server mbox.myshoptet.com nepodporuje IMAP4" : poradíte jak to odstranit?

Wšykne wótegrona (1)

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart - (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať". = Ak problém nepominie vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg