Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

JWPlayer 7.3.4 video fails to load on Firefox 46.0.1

  • 7 Antworten
  • 23 haben dieses Problem
  • 16433 Aufrufe
  • Letzte Antwort von FredMcD

more options

I'm on Firefox 46.0.1. When I am reading an article (say on SFGate.com) that has a video powered by JWPlayer, I get an error message saying "Error loading plug-in: Plug-in file not found http://ssl.p.jwpcdn.com/player/v/7.3.4/vast.swf." If I go to the same site/same video using Chrome, it works fine. Help.

Ausgewählte Lösung

Don't know why, but it seems to have been an issue with my AdBlockPlus. I disabled ABP for the particular website, and the videos work now.

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (7)

more options
more options

The clip on the train played fine for me.

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this:

  • see if there are updates for your graphics drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

more options

If the video plays fine on Chrome, but not on Firefox, does that still mean that my graphics drivers might be out of date?

more options

Further update: Flash Player driven videos work with Firefox on other websites (cnn.com, bbc.com/news, frex), but not on SFGate.com.

more options

http://sfgate.com/ works for me.

more options

Ausgewählte Lösung

Don't know why, but it seems to have been an issue with my AdBlockPlus. I disabled ABP for the particular website, and the videos work now.

more options

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem so others will know.