Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål

after update 107.01 passwords work but I cannot see them

As the title says, after update 107.01, passwords work in autofill, but I cannot see them when I go to "passwords" in the menu... The passwords page is just blank... Any… (læs mere)

As the title says, after update 107.01, passwords work in autofill, but I cannot see them when I go to "passwords" in the menu... The passwords page is just blank... Any help would be appreciated!

Stillet af mihari1 for 12 timer siden

Seneste svar af jonzn4SUSE for 21 sekunder siden

"https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi"

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download. I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did ca… (læs mere)

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download.

I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did call them first. The lady on the phone says it is a Firefox problem and to seek help from Mozilla.

When I click on the box for setting up secure browsing (I have tried both boxes (top right and 2nd to bottom left) on the screen in the image attached), I just get a new window open with "https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi" in the navigation box and the rest is white space. There is no spinning wheel, no bell, nothing.

I do not even know what is supposed to happen, as it has been years since I last set up the protection. I do know based on messages received and the displayed log, the browser protection was still working as of 10 days ago (21 Nov 2022).

I actually do most of my browsing now on Linux but I still play a few games that are Windows only so sometimes browse from this system.

Windows 7 64-bit Ultimate (all patches) Firefox 107.0.1 (64-bit)

Stillet af Natalie for 1 time siden

Scrolling after version 107 is choppy

After updating firefox from version 106 to 107 scrolling and site animations is choppy. 107.0.1 didn't fix the problem. Device info: OS: Win7 CPU: i5-460M D. GPU: ati mob… (læs mere)

After updating firefox from version 106 to 107 scrolling and site animations is choppy. 107.0.1 didn't fix the problem.

Device info: OS: Win7 CPU: i5-460M D. GPU: ati mobility radeon HD5650

Stillet af catmirror for 7 timer siden

106.0.2 And Win Explorer

106.0.2 locks up Windows Explorer (Not Responding) on my Win 7 machine as soon as it starts. After restarting Explorer, it seems to continue working. I have seen this is… (læs mere)

106.0.2 locks up Windows Explorer (Not Responding) on my Win 7 machine as soon as it starts. After restarting Explorer, it seems to continue working. I have seen this issue reported earlier.

Stillet af aj8mh-radio for for 1 måned siden

Seneste svar af BarbaraML for 18 timer siden

U.S. Bank login failure

Why am I not able to login to my bank account at U.S. Bank? Their support had me use Microsoft Edge to get in but firefox couldn't. It has always worked until about a wee… (læs mere)

Why am I not able to login to my bank account at U.S. Bank? Their support had me use Microsoft Edge to get in but firefox couldn't. It has always worked until about a week ago. Ron

Stillet af rcsnoopy for 22 timer siden

youtube bad sound and video stoping with this virsion of firefox browser ok with microsoft egde on same computer

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but wo… (læs mere)

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but would rather use firefox than windows shit

Stillet af lee.corkram for 2 dage siden

Seneste svar af lee.corkram for 1 dag siden

Nexus website

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when tryi… (læs mere)

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Stillet af Mangekyo Sharringan for 1 dag siden

Seneste svar af Mangekyo Sharringan for 1 dag siden

  • Løst

Search fails most of the time. Times out, no message. Just quits.

If I key a search term into the browser bar and hit enter it begins searching. About 95% of the time nothing happens. No message. I just notice the 'x' to stop the search… (læs mere)

If I key a search term into the browser bar and hit enter it begins searching. About 95% of the time nothing happens. No message. I just notice the 'x' to stop the search is gone, and a 'retry' circle replaces it.

This has been going on for months. I have used firefox for years. I have renewed it, replaced it, removed all addons, accepted updates usually each day. stopped accepting updates. Refreshing, renewing, seems to help for a couple minutes. Deleting all history helped...maybe. I am on satellite internet. Also use chrome. Most of the time now, After I key a query in firefox, I switch to chrome and do the same query while waiting. Chrome works. Just doesn't have all my passwords and sites yet.

I am on windows 7 home premium. I have an AMD FX 6100 6-core CPU running at 3.3 Ghz. I have 8 gigs of RAM. I am not overclocking. I use Avast antivirus. A few months ago I bought the avast cleanup tool which was a massive mistake, I had already done all the things it wanted to try, it is just a nuisance. In settings, I have a message that says firefox is managed by my organization. I wish I could get rid of that. I would appreciate any help I can get. Thanks in advance.

Stillet af danalex for 3 uger siden

Besvaret af danalex for 3 uger siden

autofill password

autofill option is not working for Wells Fargo.com website and is not asking to save password. I have already done the support steps on Firefox site. … (læs mere)

autofill option is not working for Wells Fargo.com website and is not asking to save password.

I have already done the support steps on Firefox site.

Stillet af bwr1953 for 2 dage siden

Seneste svar af jonzn4SUSE for 1 dag siden

On you tube hovering over video titles that are clipped to see the complete title does not not work any more

On you tube hovering over video titles that are clipped to see the complete title does not not work any more the view of the full title appears for a split second an… (læs mere)

On you tube hovering over video titles that are clipped to see the complete title does not not work any more the view of the full title appears for a split second and is "over written" image is a better example of what is normally worse.

Stillet af harnab2 for 2 dage siden

Seneste svar af jonzn4SUSE for 2 dage siden

Extreme number of processes running

What would cause FF to suddenly start running upwards of 35 processes with only a single tab open? It's hogging a tremendous amount of RAM when this happens and has rend… (læs mere)

What would cause FF to suddenly start running upwards of 35 processes with only a single tab open? It's hogging a tremendous amount of RAM when this happens and has rendered itself basically unusable. I normally only have 2-4 active extensions as well, but I've eliminated those now to no avail.

Stillet af Nikki56 for 2 dage siden

Seneste svar af Terry for 2 dage siden

Lost tabs

Problem I had two versions of Firefox open. Window "A" (my primary window) had many open tabs. Window "B" had only three tabs open. Like a knucklehead I accidentally clos… (læs mere)

Problem I had two versions of Firefox open. Window "A" (my primary window) had many open tabs. Window "B" had only three tabs open. Like a knucklehead I accidentally closed the wrong window, "A". Upon restarting only the "B" version was there.

Possible Solution Two days ago I cloned my "C" drive as a backup. Although the Profile folder on the backup will only have 90+% of the tabs - I can gratefully live with that. I just need to know what files to copy over from the backup drive Profile folder to the messed up drive's Profile folder. I am hoping it will be that easy and I can copy the tab files and not the entire Profile folder. Thanks.

Stillet af WW13 for 4 dage siden

Seneste svar af cor-el for 3 dage siden

Bookmarks mouse hover not working properly in normal mode

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I a… (læs mere)

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I am using Windows 7 and the current Firefox 107.0. It appears to be a Windows 7 issue, because I have the same problem on my Win 7 desktop and Win 7 laptop, but a laptop with Windows 11 is OK.

The really odd part is this. If I run Firefox in troubleshooting mode in either Win 7 machine, the problem goes away, and the drop down box works fine, and displays the URL info. If I manually disable my add-ons in normal mode on either machine however, the problem does NOT go away.

One last odd point. On my desktop, when I am in normal Firefox mode, and look at Bookmarks in the History tab from the menu bar, the last (bottom most) bookmark, and ONLY the last bookmark WILL display the box info correctly. On my Win 7 laptop the same effect occurs, but the last (bottom most), bookmark will sometimes work properly in other folders, such as Other bookmarks for instance.

Also; the URL box does work properly with the ‘Show your bookmarks’ button, and the bookmarks menu if I use the “Open application menu”. These options produce too much ‘white space’ however, and are not as convenient to use. The drop down box works fine with other browsers, but Firefox is my favorite browser. I have searched the Internet and the forum, and not found a similar problem.

Attached are two photos showing the result in normal and troubleshooting mode. Thank you in advance.

Stillet af kolchak for 4 dage siden

Seneste svar af kolchak for 3 dage siden

Twitter Video Streaming in Firefox is Terrible

Twitter Video Streaming in Firefox on an older computer (Windows 7) does not work. The videos don't play (just audio). I logged into my same Twitter account on Chrome on … (læs mere)

Twitter Video Streaming in Firefox on an older computer (Windows 7) does not work. The videos don't play (just audio). I logged into my same Twitter account on Chrome on the same computer and Twitter video streaming worked perfectly. Please fix the disparity.

Stillet af brookse321 for 1 uge siden

Seneste svar af jonzn4SUSE for 3 dage siden

youtube signed me out every time.

Dear Sir I had been watched youtube many years, but a few years back then it kept signed me out, and I have had to sign in again every time. It's annoying and rather fed … (læs mere)

Dear Sir I had been watched youtube many years, but a few years back then it kept signed me out, and I have had to sign in again every time. It's annoying and rather fed up too. would you help and give me advice how can I stay sign in once and for all. Thank you. Regards. Louise

Stillet af louiseloren for 4 dage siden

Seneste svar af Dropa for 4 dage siden

Explore possibilities of using System Theme 1.0 in Firefox 91.9.1esr and later.

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic … (læs mere)

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic windows system theme. So, I'm trying to find a way to port System theme 1.0 color scheme to newer firefox versions.

Creation of a simple theme with firefox color extension works. But it is unable to recreate the effects related to active and inactive window color changes. As, I had to use bitmap to get the OS blue color transition pattern.

It seems the system theme is stored in omni.ja file. Modification of the omni.ja seems to be not a practical solution. So, it would be a better way to create an addon theme with the same code as the System Theme 1.0.

The first question is, if it will be possible to create a theme with the same code as a system theme has. Will it be able to perform the same way?

The next question is: Where the source code of the system theme is? I was unable to find it in the Firefox source. It seems, it is not stored in any obvious location.

Stillet af sforforsoft for 5 dage siden

Seneste svar af sforforsoft for 4 dage siden