Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Multiple monitors

  • 1 svar
  • 1 har dette problem
  • 1 visning
  • Seneste svar af poljos

more options

Dobrý den,

mám poblém s firefoxem při používání více monitorů. Když mám ve windows nastaven jeden monitor nad druhým, tak se mi při maximalizování (nikoliv F11) dostává ten dolní fireox do horního monitoru. Bohužel děje se to pouze u tohoto prohlížeče, a proto píši sem. Když si maximalizuji na dolním monitoru cokoliv jiného (Google Chrome, Edge, VLC player, atd...), tak se to neděje. Ukázku zasílám na obrázku.

Děkuji za podporu.

Dobrý den, mám poblém s firefoxem při používání více monitorů. Když mám ve windows nastaven jeden monitor nad druhým, tak se mi při maximalizování (nikoliv F11) dostává ten dolní fireox do horního monitoru. Bohužel děje se to pouze u tohoto prohlížeče, a proto píši sem. Když si maximalizuji na dolním monitoru cokoliv jiného (Google Chrome, Edge, VLC player, atd...), tak se to neděje. Ukázku zasílám na obrázku. Děkuji za podporu.
Vedhæftede skærmbilleder

Alle svar (1)

more options

Zkus problém zaslat autorům Firefoxu: https://bugzilla.mozilla.org