Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hláška "Při ukládání zprávy do složky Koncepty nastala chyba. Zopakovat?" nepomohlo ani zrušení účtu a nové nastavení (gmail přes imap)

  • 2 svar
  • 1 har dette problem
  • 3 visninger
  • Seneste svar af Ja.Claudius

more options

Jak odstranit problém? Google nenapověděl.

Mám dva e-mailové účty na Google. První účet. Hláška "Při ukládání zprávy do složky Koncepty nastala chyba. Zopakovat?" - opakování nepomůže. Jedná se o složku "Koncepty". Ostatní složky chodí OK.

Druhý účet. Hláška "Při ukládání zprávy do složky Koncepty nastala chyba. Zopakovat?" opakování nepomůže.

Jedná se o složku "Odeslaná pošta". Ostatní složky chodí OK.

Na serveru se pošta ve složce Odeslaná pošty objeví, v TB ne.

Nepomohlo ani zrušení účtu v TB a nové nastavení (gmail přes imap) Nepomohla údržba složek Nepomohlo "Opravit složku" Windows 10, 64 bit Thunderbird 45.2.0 Používám ESET Smart Security

Jak odstranit problém? Google nenapověděl. Mám dva e-mailové účty na Google. První účet. Hláška "Při ukládání zprávy do složky Koncepty nastala chyba. Zopakovat?" - opakování nepomůže. Jedná se o složku "Koncepty". Ostatní složky chodí OK. Druhý účet. Hláška "Při ukládání zprávy do složky Koncepty nastala chyba. Zopakovat?" opakování nepomůže. Jedná se o složku "Odeslaná pošta". Ostatní složky chodí OK. Na serveru se pošta ve složce Odeslaná pošty objeví, v TB ne. Nepomohlo ani zrušení účtu v TB a nové nastavení (gmail přes imap) Nepomohla údržba složek Nepomohlo "Opravit složku" Windows 10, 64 bit Thunderbird 45.2.0 Používám ESET Smart Security

Alle svar (2)

more options

Tak něco podobného jsem řešil asi před 5 lety. Problém nebyl v TB ale ve firewallu. Musel jsem ve FW nastavit nějakou výjimku, ale detaily si nepamatuji. Zkus chvíli vypnout FW, jestli je to stejný problém.

more options

Ještě jsem si vzpomněl :-) Ten můj firewall používal proxy a tam byl zakopaný pes. Musel jsem nastavit průchod přes proxy.