Webstedet vil ikke tillade, at Firefox viser siden, hvis et andet websted har indlejret den

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skyldes det sandsynligvis et forkert konfigureret websted, der forsøger at vise et andet websted uden samtykke fra dets ejer.

Websteder kan bruge x-frame options eller en content security policy for at kontrollere, om andre websteder må indlejre dem på deres egne sider. Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion for at forhindre clickjacking, som er et angreb, der gør det muligt for ondsindede websteder at narre brugere til at klikke på links på et websted.

For at besøge et websted, der har vist denne meddelelse, kan du åbne linket i et nyt faneblad eller et nyt vindue i Firefox. Bemærk, at i nogle tilfælde vil siden med indlejringen ikke fungere korrekt uden adgang til den blokerede side. I dette tilfælde bliver du nødt til at kontakte ejeren af det ødelagte websted om fejlfinding.