Få vist desktop-versioner af websteder i Firefox til iOS

Når du besøger et websted på din iPhone eller iPad vil det ofte se anderledes ud end på en computer. Herunder kan du se, hvordan du får vist websteder tilpasset mobile enheder (kaldes også "responsive websteder") med samme layout som på en computer.

1. Åbn Firefox til iOS.
  2. Tryk på menuen Sidehandlinger.

PageActionsIOS29
  3. Tryk på Bed om desktop-version.

En blå prik dukker op i menuen i bunden, så du kan se at du har ændret dine indstillinger i forhold til standard-indstillingerne.

settings badge ios 18

Sådan skifter du tilbage til mobil-versionen:

1. Tryk på menuen Sidehandlinger.

PageActionsIOS29
  2. Tryk på Bed om mobil-version.
Når du beder om at få vist desktop-versionen af et websted, så viser Firefox altid desktop-versionen af webstedet - indtil du skifter tilbage til mobil-versionen .