Template:ImportHTMLBookmarks

Klik på knappen Arkiv 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

• Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner på værktøjslinjen i vinduet Bogmærker og historikArkiv, og klik så på Importer bogmærker fra HTML….
    Importer_bogmaerker Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  • Vinduet Importer bogmærkefil åbnes. Find HTML-filen med bogmærker du vil importere og marker den.
  • Klik på knappen Åbn. Vinduet Importer bogmærkefil lukkes.
  • Luk vinduet Bogmærker og historikArkiv.
  • // Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.