Template:computercode

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Sync.
  3. Klik på Indstil Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Klik på knappen Forbind ud for Jeg har allerede en konto, og koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Comp Code
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet Klik på menuen Funktioner og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Win
  1. Klik på menuen Funktioner på menulinjen, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Mac
  1. Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Lin
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.