Skift sprog i Firefox til iOS

Firefox anvender det sprog, din iPhone, iPad eller iPod touch er indstillet til. Det betyder, at du kan ændre sprog i Firefox uden at installere appen på ny. Følg vejledningen nedenfor:

1. Tryk på appen Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på Sprog & område.
  4. Tryk på iPad/iPod/iPhone-sprog for at se dine valg.
  5. Tryk på det sprog, du vil anvende, og tryk på OK

Vent et par sekunder før du åbner Firefox igen

I artiklen Er Firefox tilgængelig på iPhone eller iPad? kan du se en oversigt over tilgængelige sprog.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:JakobKappel. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.