Hovedmenuen i Firefox Focus

(Viderestillet fra Sidehandlinger i Firefox Focus)

Denne side beskriver nogle nye funktioner i Firefox Focus. Hvis din version af Firefox Focus ser anderledes ud, så tag det roligt. Du vil snart kunne hente den nye version.

Menuknappen i Firefox Focus sætter dig i stand til at gøre mere med end webside end bare at besøge den. Del sider med venner, send sider til andre apps eller åbn dem i andre browsere. Du kan også bruge søge efter tekst på en side eller få vist desktop-versionen af en side.

Firefox Focus til Android

1. Tryk på menuknappen ud for adressefeltet:

MenuButtonFocus
  2. Vælg mellem følgende handlinger:
    • Føj til genveje: Gem websiden på startsiden i Focus for hurtigere og nemmere adgang.
      Du kan tilføje op til 4 genveje.
    • Find på side: Søg efter tekst på den aktuelle side.
    • Desktop-version: Få vist desktop-versionen af en side.
    • Rapportér problem med websted…: Lader dig rapportere problemer med websteder direkte fra Focus.
    • Føj til startskærmen: Gem websiden på startskærmen på din Android-enhed for hurtigere og nemmere adgang.
    • Åbn i…: Åbn siden i andre browsere på din enhed.
    • Indstillinger: Åbn Indstillinger.

Firefox Focus til iOS

1. Tryk på menuknappen på værktøjslinjen:

FocusmenuToolbar

2. Vælg mellem følgende handlinger:
    • Føj til genveje: Gem websiden på startsiden i Focus for hurtigere og nemmere adgang.
      Du kan tilføje op til 4 genveje.
    • Find på side: Søg efter tekst på den aktuelle side.
    • Bed om desktop-version: Få vist desktop-versionen af en side.
    • Kopier adresse: Kopier sidens URL, så du kan sætte den ind i andre apps.
    • Del side med…: Send en side til andre apps via delings-menuen på din iPhone eller iPad.
    • Åbn i…: Åbn siden i andre browsere på din enhed.
    • Indstillinger: Åbn Indstillinger.