Sidehandlinger i Firefox Focus

Denne side beskriver nogle nye funktioner i Firefox Focus. Hvis din version af Firefox Focus ser anderledes ud, så tag det roligt. Du vil snart kunne hente den nye version.

Menuen Sidehandlinger i Firefox Focus sætter dig i stand til at gøre mere med end webside end bare at besøge den. Del sider med venner, send sider til andre apps eller åbn dem i andre browsere. Du kan også bruge Sidehandlinger til at søge efter tekst på en side eller få vist desktop-versionen af en side.

1. Tryk på menuen Sidehandlinger (de tre prikker) i adressefeltet.
    page actions focus ios
  2. Vælg mellem følgende handlinger:
    • Del side med...: Send en side til andre apps via delings-menuen på din iPhone eller iPad.
    • Åbn i...: Åbn siden i andre browsere på din enhed.
    • Kopier adresse: Kopier sidens URL, så du kan sætte den ind i andre apps.
    • Find på side: Søg efter tekst på den aktuelle side.
    • Bed om desktop-version: Få vist desktop-versionen af en side.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, JakobKappel. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.