Send SMS eller MMS fra Firefox til Android

Firefox til Android understøtter afsendelse af SMS- og MMS-beskeder direkte fra websider, der tilbyder afsendelse af SMS eller MMS.

1. Tryk på SMS- eller MMS-linket (typisk i form af et telefonnummer) på websiden. Dette vil åbne din app til afsendelse af SMS/MMS.
  2. Hvis det er første gang, du klikker på et SMS- eller et MMS-link på en webside, vil du blive bedt om at vælge den app, som skal bruges til afsendelse. Vælg din telefons app til SMS/MMS - på de fleste enheder vil det være Messenger eller Hangouts.
  3. Appen vil automatisk åbne en ny besked med det pågældende telefonnummer og evt. også en besked fra websiden.
  4. Rediger evt. beskeden, eller skriv din egen besked, og tryk så på Send.