Gem websider på din læseliste på Firefox til Android

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Når du har travlt, kan du med Firefox til Android gemme artikler i en læsevenlig visning uden forstyrrelser. Du kan tilgå dine artikler når som helst, og uanset hvor du er, bare der er en internetforbindelse tilgængelig.

Føj en artikel til din læseliste

Har du travlt? Læs senere ved at gemme artiklen til din læseliste.

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på læseliste-ikonet readinglist1 for at gemme artiklen.
    reading list m38

Har du travlt? Læs senere ved at gemme artiklen til din læseliste.

1. Tryk på læseliste-ikonet Reader mode i adressefeltet.
  2. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  3. Tryk på stjernen, så den bliver blå.

Du kan finde artiklen i din læselistemappe på siden Bogmærker på din startskærm. Tryk på adressefeltet for at åbne din startskærm.

Fjern en artikel fra din læseliste

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på ikonet Slet delete article reading list.
    remove reading list m38
  1. Tryk og hold på en artikel på din læseliste, indtil en menu åbnes.
  2. Tryk på Fjern på menuen.

Tilgå din læseliste

Åbn din læseliste hvorsomhelst.

1. Tryk på adresselinjen, eller åbn et nyt faneblad for at få vist din startskærm.
  2. Stryg mod venstre på din startskærm, indtil du er på læseliste .
    reading list 36reading list 43 android
  3. Tryk på den artikel, du ønsker at læse. Allerede læste artikler er markeret med en grå prik.

Du kan ændre markeringen for læst/ulæst på din læseliste. Tryk og hold på en artikel for at åbne en menu. Tryk på Marker som læst for at markere som læst eller Marker som ulæst for at markere som ulæst. Du kan bruge denne funktion til at markere artikler, som du vil fortsætte læsning af senere.

1. Tryk på adressefeltet eller åbn et nyt faneblad for at få vist startskærmen.
  2. Stryg til venstre på startskærmen, indtil du får vist siden Bogmærker.
  3. Tryk på Læseliste.
  4. Tryk på den artikel, du vil læse. Allerede læste artikler er markeret med en grå prik.
Hvis du ikke kan se læseliste, så undersøg om den er skjult: Tryk på Indstillinger. Tryk på Tilpas, og tryk så på Start i Firefox-menuen. Tryk til sidst på Læseliste, og sæt den til Vis.
Tilføj artikler fra andre browsere: Det er endda muligt at føje artikler til din læseliste i Firefox fra en anden browser. Læs artiklen Share pages with Firefox from other browsers for mere information.