Sådan tages et skærmbillede i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Det let at tage skærmbilleder i Firefox OS. Sådan gør du:

1. Tryk og hold samtidigt på knappen Tænd/Sluk og knappen Hjem.
    FxOS screenshot
  2. Du får en meddelelse om, at skærmbilledet blev gemt.
    Screenshot notification

Dit skærmbillede gemmes i appen Galleri, hvor du kan redigere og dele det. For mere information, læs artiklen Sådan bruges appen Galleri.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.