Sådan sletter du din Firefox-konto

Følg disse trin for at slette din Firefox-konto:

1. Besøg https://accounts.firefox.com/signin.
  2. Log ind på din konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  3. Rul ned til bunden af siden, og klik på knappen "Slet" ud for "Slet konto"
  4. Indtast din adgangskode for at bekræfte.
  5. Klik på den røde knap Slet konto. Når du klikker på knappen, vil din konto blive slettet permanent.

Du vil nu blive førte tilbage til login-siden, hvor meddelelsen Kontoen er slettet vil blive vist.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, JakobKappel. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.