Sådan slår du Flash til i Firefox til Android

Adobe udvikler og understøtter ikke længere Flash til Android, og Flash kan ikke længere hentes i Google Play. Hvis du har brug for at kunne bruge Flash på en webside, er det dog stadig muligt. Du kan her læse, hvordan du aktiverer Flash, og hvor du kan hente Flash, hvis du ikke allerede har Flash installeret på din enhed.

Sådan aktiverer du Flash:

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere).
  3. Tryk på Plugins (Du skal muligvis først trykke på Avanceret), og vælg så Aktiveret eller Tryk for at afspille.

Hvis du ikke har Flash installeret på din enhed, kan du hente en arkiveret version fra adobe.com. Du kan læse mere om, hvorfor Flash Player ikke længere bliver udviklet til Android i Adobe's blog indlæg.

Bemærk: Hvis Flash ikke virker på din enhed, så læs artiklen Why can't Firefox for mobile play Flash on my device?