Sådan ryddes Firefox' cache

Firefox gemmer midlertidigt billeder, scripts, og andre dele af besøgte websteder i sin cache for at kunne give din en bedre browseroplevelse. Denne artikel beskriver, hvordan cachen ryddes.

Ryd cachen

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Klik på knappen Ryd data… i afsnittet Cookies og websteds-data.
    Fx60Cookies&SiteData-ClearCache
  4. Fjern fluebenet ud for Cookies og websteds-data.
    • For yderligere information om håndtering af websteds-data, læs artiklen Lokalt lager.
  5. Kontrollér at der er flueben ud for Cached web-indhold, og klik så på knappen Ryd.
  6. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Du kan også rydde Firefox' cache på følgende måde:
Klik på knappen Arkiv 57 library icon , klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik…. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg hele min historik. Sæt flueben ud for Cache, og kontrollér at der ikke er flueben ud for andre elementer på listen. Klik på knappen Ryd nu. Læs denne artikel for detaljer.

Ryd cachen automatisk

Du kan indstille Firefox til automatisk at rydde cachen, når Firefox lukkes:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed, og rul ned til afsnittet Historik.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil:, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
    Fx60HistorySettings-UseCustom Fx63CustomHistory
  4. Sæt flueben ved Ryd historik når Firefox lukkes
    Fx60Custom-ClearHistoryWhenFirefoxCloses
  5. Klik på knappen Indstillinger… ved siden af Ryd historik når Firefox lukkes. Vinduet Indstillinger for rydning af historik åbnes.
  6. Sæt flueben ud for Cache i vinduet Indstillinger for rydning af historik.
    SettingsForClearingHistoryFX42bd
  7. Klik på knappen OK for at lukke vinduet Indstillinger for rydning af historik.
  8. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Der findes adskillige tilføjelser, der giver dig mulighed for at rydde cachen med en knap på værktøjslinjen. Gå til Mozillas side med tilføjelser og foretag en søgning. Mozilla er ikke ansvarlig for vedligeholdelse og support af tredjeparts tilføjelser. Hvis du har brug for hjælp med en tilføjelse, så kontakt udvikleren af tilføjelsen direkte.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.