Sådan opsættes Firefox OS Simulator

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

At køre Firefox OS Simulator kan være meget brugbart for udviklere og andre nysgerrige personer, som vil have fornemmelse af, hvordan Firefox OS virker.

Bemærk: Tilføjelsen Firefox OS Simulator til Firefox var tidligere kendt som r2d2b2g.

Brug udvidelsen Firefox OS Simulator

Det tager mindre end ét minut at få udvidelsen Firefox OS Simulator op at køre i Firefox, og den virker på Windows, Mac og Linux.

Installer Firefox OS Simulator

Følg disse lette trin for at installere og køre udvidelsen Firefox OS Simulator i Firefox:

1. Åbn Firefox på din computer.
  2. Klik på dette link til udvidelsen Firefox OS Simulator (ellers prøv her).
  3. Klik på knappen + Føj til Firefox. Firefox vil hente udvidelsen og spørge, om du vil installere den.
  4. Klik på knappen Installer nu – udvidelsen vil blive installeret.

Start Firefox OS Simulator

1. Klik på menuen Funktioner. Klik på menupunktet Webudvikler, og klik så på Firefox OS Simulator (eller App-manager).
  2. Klik på kontakten Stopped til venstre i simulatorvinduet så den skifter til Running (eller tryk på knappen Start Simulator nederst også vælg Firefox OS 1.4 eller hvad du har installeret til venstre).

simulator-fxos
Simulatoren vil starte i et nyt vindue, og du kan nu lege med Firefox OS!
Tip: Brug knappen home eller fn+venstre pil på dit tastatur for at simulere knappen Hjem på enheden.
Bemærk: For mere detaljeret information kan du læse Using the Firefox OS Simulator på Mozilla Developer Network.