Nulstil adgangskoden til din Mozilla-konto med en genoprettelsesnøgle

Du kan bruge din genoprettelsesnøgle til kontoen til at logge ind på din Mozilla-konto og få adgangen til dine data igen, hvis du glemmer din adgangskode.

Hvorfor nulstilles mine data, hvis jeg nulstiller min adgangskode?

Mozilla-konti bruger din adgangskode til at kryptere dine data (som fx bogmærker og adgangskoder) som en ekstra sikkerhed. Hvis du glemmer adgangskoden til din Mozilla-konto, og er nødt til at nulstille den, kan du ikke få adgang til dine data med den nye adgangskode. Det er dog muligt at lave en unik genoprettelsesnøgle til kontoen, der kan bruges i forbindelse med nulstillingen, så dine data kan dekrypteres, hvorefter de kan krypteres med den nye adgangskode. Bemærk, genoprettelsesnøglen til kontoen skal laves før, du glemmer eller nulstiller din adgangskode.

Lav og gem din genoprettelsesnøgle til kontoen

Vigtigt: Dette skal gøres, mens du kan huske din adgangskode.
  1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på din Mozilla-konto (din mailadresse) eller log ind, hvis du ikke allerede er det.
  3. Klik på Håndter konto, når du er logget ind.
    fxa menu 87
    • Siden Mozilla-konto åbnes i et nyt faneblad.
  4. Klik på knappen Opret ud for Genoprettelsesnøgle til kontoen i afsnittet Sikkerhed.
  5. Indtast din adgangskode, og klik på knappen Fortsæt.
  6. Vælg en eller flere metoder til at gemme din genoprettelsesnøgle til kontoen (Hent, Kopier eller Udskriv), og klik så på knappen Luk.
    FxA-SaveRecoveryKey-v2
  7. Opbevar din genoprettelsesnøgle til kontoen et sikkert sted, hvor du ikke mister den, fx sammen med din backup af andre data.

Skift din genoprettelsesnøgle til kontoen

Hvis din genoprettelsesnøgle til kontoen er blevet kompromitteret, eller du ikke kan huske, hvor du har gemt den, kan du altid oprette en ny. Den tidligere genoprettelsesnøgle til kontoen vil så ikke længere kunne bruges.

1. Følg de første tre trin i det tidligere afsnit for at åbne siden med kontoindstillinger til din Mozilla-konto.
  2. Klik på knappen Fjern ud for Genoprettelsesnøgle til kontoen i afsnittet Sikkerhed.
  3. Klik på knappen Fjern i bekræftelsesdialogen.
  4. Følg de resterende trin i det tidligere afsnit for at lave en ny genoprettelsesnøgle til kontoen.

Nulstil din adgangskode med din genoprettelsesnøgle til kontoen

Hvis du har glemt din adgangskode og har brug for at nulstille den, så følg disse trin.

1. Klik på linket Glemt adgangskode? på log ind-siden.
  2. En mail sendes til dig, klik på linket til nulstilling af adgangskode i mailen.
  3. Indtast din genoprettelsesnøgle til kontoen.
  4. Opret en ny adgangskode.
  5. Opret en ny genoprettelsesnøgle til kontoen.

Har du stadig brug for hjælp?

If you've tried the steps above and you're still unable to sign in, send a message to our support team.

Kontakt Support