Nulstil adgangskoden til din Firefox-konto med en genoprettelsesnøgle

Firefox-konti bruger din adgangskode til at kryptere dine data (som fx bogmærker og adgangskoder) som en ekstra sikkerhed. Hvis du glemmer adgangskoden til din Firefox-konto, og er nødt til at nulstille den, kan du ikke få adgang til dine data med den nye adgangskode. Det er dog muligt at lave en genoprettelsesnøgle, der kan bruges i forbindelse med nulstillingen, så dine data kan dekrypteres, hvorefter de kan krypteres med den nye adgangskode. Bemærk, genoprettelsesnøglen skal laves før, du glemmer din adgangskode.

Sådan gør du:

Lav og gem din genoprettelsesnøgle

Vigtigt: Dette skal gøres, mens du kan huske din adgangskode.
  1. Klik på menuknappen fx57menu for at åbne menuen.
  2. Klik på pilen ud for din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

sync menu 68
  3. Klik på Håndter konto….
    Siden Firefox-konti åbnes i et nyt faneblad.
  4. Klik på knappen Aktiver… ud for Genoprettelse af konto.
    • Hvis den knap ikke er synlig, så tilføj ?showAccountRecovery til sidens URL i adressefeltet.
  5. Klik på knappen Opret.
  6. Indtast din adgangskode.
  7. Opbevar din genoprettelsesnøgle et sted, hvor du ikke mister den, fx sammen med din backup af andre data.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Firefox-kontoSync til venstre på siden.
  3. Klik på linket Håndter konto for at åbne siden Firefox-konti.
  4. Klik på knappen Aktiver… ud for Genoprettelse af konto.
    • Hvis den knap ikke er synlig, så tilføj ?showAccountRecovery til sidens URL.
  5. Klik på knappen Opret.
  6. Indtast din adgangskode.
  7. Opbevar din genoprettelsesnøgle et sted, hvor du ikke mister den, fx sammen med din backup af andre data.

Nulstil din adgangskode med din genoprettelsesnøgle

Hvis du har glemt din adgangskode og har brug for at nulstille den, så følg disse trin.

1. Klik på linket Glemt adgangskode? på log ind-siden.
  2. En mail sendes til dig, klik på linket til nulstilling af adgangskode i mailen.
  3. Indtast genoprettelsesnøglen.
  4. Opret en ny adgangskode.
  5. Opret en ny genoprettelsesnøgle.